HotS: Stigao je novi balans patch

Noćas je na evropske Blizzard servere stigao novi balans patch i čini se da donosi tako puno toga što su se igrači i nadali da će doći, kao da je bio usmeren direktno ka željama igrača.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 10.05.2018.

17:16

HotS: Stigao je novi balans patch

IZVOR: Klan RUR

Najbolnije izmene je pretrpeo Fenix, kome su značajno smanjeni Health i Shield, kao i njihova regeneracija. Preko svega toga, smanjen mu je bonus range na Phase Bomb (W) mod napada sa 1,5 na 1,25, i domet teleporta na Warp (E), sa 11 na 9, a Cooldwon povećan za čak 2 sekunde.

Mislimo da je ovo prava smrt za Fenixa i da će mu winrate značajno opasti nakon ovoga.

Slične nerfove je pretrpeo i Hanzo, kome je smanjen range napada sa 7.5 na 6.5, kao i domet njegovog traita Natural Agility (Trait), sa 10 na 9. Ovo bi trebalo da učini Hanzoa rizičnijim za igranje i da zahteva bolje pozicioniranje.

Kael’thas je dobio neke zanimljive izmene na raznim talentima, i vraćen je i čuveni Ignite, koji je bio strah i trepet kada se Kael pojavio, doduše u modifikovanoj verziji. Presence of Mind je modifikovan tako da sada svaki pogodak sa Presence of Mind/Living Bomb smanjuje Cooldown na Pyro za 10 sekundi. Osim toga, još nekoliko talenata je pretrpelo redizajn.

Maiev nastavlja da bude na meti nerfova, smanjeni su joj Health, regeneracija i osnovni napad.

Thralllu je na Chain Lightning (Q) značajno nerfovan damage, sa 178 tna 162 i
bounce damage sa 89 to 81.

Ipak dobio je dva zanimljiva buffa na talentima, Rolling Thunder (Q) sada vraća 2,5 života sa svakim napadom, dok je Frostwolf Pack sada nešto lakše ostvariti, jer je potrebno 6 umesto 7 hitaca.

Kod Tracer će sada protivnici jasno videti gde će se pojaviti kada iskoristi njeno Recall (E), što ste i ranije mogli da znate ukoliko ste dobro pamtili, ali eto, sada će biti još lakše.

Tychus je dobio zanimljive bafove, Overkill (Q) ima jednu sekundu manji CD, i košta 5 mana manje, dok mu je na levelu 4 uklonjen Fully Loaded i ujedinjen sa The Bigger They Are…

Pored ovih heroja, vidimo i puno buffova na nešto slabije igranim Support karakterima, Ana, Auriel, Li Li i Deckard su dobili par unapređenja, dok su Malfurion i Stukov, kao najigraniji Support heroji, dobili solidne nerfove. Posebno je jako udaren Stukov, kome su nerfovani mnogi ključnu talenti, i povećan Cooldown na Lurking Arm (E).

Na kraju, Garroshu je na Groundbreaker (Q) smanjen Stun sa 0.75 na 0.5, ali je povećan Slow sa 30% na 40%, dok je kod Sonyae došlo do par izmena na popularnim talentima.

Detaljnu listu svih promena na svim talentima, možete videti na zvaničnoj listi promena, prateći ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: