Esports B92.net

HotS: Stigao je novi balans patch

Noćas je na evropske Blizzard servere stigao novi balans patch i čini se da donosi tako puno toga što su se igrači i nadali da će doći, kao da je bio usmeren direktno ka željama igrača.

nikola savić klan rur
Podeli

IZVOR: Klan RUR

Najbolnije izmene je pretrpeo Fenix, kome su značajno smanjeni Health i Shield, kao i njihova regeneracija. Preko svega toga, smanjen mu je bonus range na Phase Bomb (W) mod napada sa 1,5 na 1,25, i domet teleporta na Warp (E), sa 11 na 9, a Cooldwon povećan za čak 2 sekunde.

Mislimo da je ovo prava smrt za Fenixa i da će mu winrate značajno opasti nakon ovoga.

Slične nerfove je pretrpeo i Hanzo, kome je smanjen range napada sa 7.5 na 6.5, kao i domet njegovog traita Natural Agility (Trait), sa 10 na 9. Ovo bi trebalo da učini Hanzoa rizičnijim za igranje i da zahteva bolje pozicioniranje.

Kael’thas je dobio neke zanimljive izmene na raznim talentima, i vraćen je i čuveni Ignite, koji je bio strah i trepet kada se Kael pojavio, doduše u modifikovanoj verziji. Presence of Mind je modifikovan tako da sada svaki pogodak sa Presence of Mind/Living Bomb smanjuje Cooldown na Pyro za 10 sekundi. Osim toga, još nekoliko talenata je pretrpelo redizajn.

Maiev nastavlja da bude na meti nerfova, smanjeni su joj Health, regeneracija i osnovni napad.

Thralllu je na Chain Lightning (Q) značajno nerfovan damage, sa 178 tna 162 i
bounce damage sa 89 to 81.

Ipak dobio je dva zanimljiva buffa na talentima, Rolling Thunder (Q) sada vraća 2,5 života sa svakim napadom, dok je Frostwolf Pack sada nešto lakše ostvariti, jer je potrebno 6 umesto 7 hitaca.

Kod Tracer će sada protivnici jasno videti gde će se pojaviti kada iskoristi njeno Recall (E), što ste i ranije mogli da znate ukoliko ste dobro pamtili, ali eto, sada će biti još lakše.

Tychus je dobio zanimljive bafove, Overkill (Q) ima jednu sekundu manji CD, i košta 5 mana manje, dok mu je na levelu 4 uklonjen Fully Loaded i ujedinjen sa The Bigger They Are…

Pored ovih heroja, vidimo i puno buffova na nešto slabije igranim Support karakterima, Ana, Auriel, Li Li i Deckard su dobili par unapređenja, dok su Malfurion i Stukov, kao najigraniji Support heroji, dobili solidne nerfove. Posebno je jako udaren Stukov, kome su nerfovani mnogi ključnu talenti, i povećan Cooldown na Lurking Arm (E).

Na kraju, Garroshu je na Groundbreaker (Q) smanjen Stun sa 0.75 na 0.5, ali je povećan Slow sa 30% na 40%, dok je kod Sonyae došlo do par izmena na popularnim talentima.

Detaljnu listu svih promena na svim talentima, možete videti na zvaničnoj listi promena, prateći ovaj link.

HotS

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

HotS četvrtak 24.05. 20:16 Komentara: 8

HotS: Fenix nerf, buff za svima omiljenog pandu Chena

U noći između srede i četvrtka stigao je najnoviji patch sa balans izmenama za popularnu Blizzard mobu Heroes of the Storm, nakon što je prvobitno nastao problem sa patchovanjem zbog novog UI sistema, koji je pravio bagove, pa je morao da bude uklonjen.

HotS četvrtak 12.04. 13:01 Komentara: 3

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3
strana 1 od 2 idi na stranu