Deckard Cain potvrđen kao novi HotS heroj!

Večeras na Pax Prime East je upravo potvrđen najnoviji Heroes of the Storm heroj – legendarni Deckard Cain!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 05.04.2018.

19:06

Deckard Cain potvrđen kao novi HotS heroj!

Izvor: Klan RUR

Jedan od najučenijih ljudi iz Diablo sveta, starac Deckard je čuven po njegovoj uzrečici “Stay awhile and listen”, i upravo to će biti jedna od njegove dve Heroic osobine. Kada je odigrate, uspavaće čitav protivnički tim u oblasti ispred njega! Njegov drugi Heroic je Lorenado, gde Deckard od njegovih knjiga napravi vrtlog koji po potrebi rasteruje protivnike i razbacuje ih svuda.

On je Support Healer, i jedna od njegovih osobina (Q) je bacanje Healing Potiona po mapi, koji mogu da leče vas i vaše saigrače za 230, i možete razbacati do 5 Healing Potiona istovremeno po mapi, i tako unapred pripremiti lečenje za vaše saigrače.

Njegovo W je čuveni predmet iz Diabla, Horadric Cube, koje nanosi štetu protivnicima u oblasti gde je bačena, i usporava ih za čak 40% oko 1,75 sekundi.

Na kraju, njegovo E je Scroll of Sealing, koje nacrta runu u obliku trougla po terenu i unutar nje rootuje sve protivnike sekundu i po i nanese im 150 štete.

Ne zaboravimo i njegov Trait, koji se zove Fortitude of the Faithful, i koji Cainu, dokle god je blizu prijateljskih heroja, omogućava da mu se Basic osobine 50% brže obnavljaju, i da ima 10% armora.

Zaista kul heroj, i jedva čekamo da ga probamo u akciji, a u međuvremenu, pogledajte Spotlight video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: