Deadman’s Stand – novi PvE sadržaj u Heroes of the Storm!

Novi HotS PvE u čast 20 godina StarCrafta.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 28.03.2018.

16:13

Deadman’s Stand – novi PvE sadržaj u Heroes of the Storm!

Izvor: Klan RUR

Heroes of the Storm igrači između ostalog obožavaju ovu igru zato što im omogućava da ispune svoju fantaziju da se igraju i bore sa svojim omiljenim herojima i negativcima koje je Blizzardov svet iznedrio proteklih 25 i više godina.

Mogućnost da se zajedno ili jedan protiv drugog bore Diablo i Arthas, Kerrigan i Sylvanas, Zeratul i Maiev, je nešto što uzbuđuje do neba svakog pravog Blizzard nerda, u koje spadamo i mi.

Zato nas i ne čudi što je PvE HotS sadržaj, kada se prvi put pojavio u vidu Escape from Braxis, bio tako popularan među svim igračima, jer je nudio sirovu i originalnu zabavu, i smatramo da HotS ima puno potencijala da proširi svoj PvE sadržaj, pa možda čak i u vidu neke kampanje sa pričom.

Danas nam stiže novi PvE Brawl, opet sa StarCraft temom, jer je dvadesetogodišnjica StarCrafta. Ovoga puta u duhu dobrih starih RTS misija, gde moramo da izdržimo nalete talasa neprijatelja dok nam ne dođe pomoć. Mira Han, koja nam inače stiže kao announcer u HotS sa ovom zakrpom, će nas ovde spasiti tako što će popraviti Core i odatle emitovati Psi Disruptor koji će pobiti sve Zergove koji nas napadaju. Ali, dok ona to sređuje, mi moramo da se odbranimo kako znamo i umemo od Zergova i Zerg bosseva, odnoso Zerg heroja iz HotS-a.

Ovoga puta je izbor Heroja ograničen i sastoji se od sledećih:
  • Warrior: Artanis, Arthas, Blaze, Garrosh, Rexxar, Sonya, Varian, Zarya
  • Support: Brightwing, Li Li, Lt. Morales, Lucio, Tassadar, Rehgar, Uther
  • Specialist: Azmodan, Gazlowe, Sgt. Hammer, Nazeebo, Probius, Xul
  • Assassin: Falstad, Greymane, Gul’dan, Illidan, Jaina, Junkrat, Kael’thas, Kel’Thuzad, Raynor, Thrall, Valla, Zul’jin


Novi Brawl zvuči neverovatno zabavano, i stiže nam u petak ujutru po našem vremenu, zajedno sa još gomilom stvari koje će slaviti StarCraft, a mali uvid u sve to pogledajte ispod, a više detalja pročitajte na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: