HotS:Dignitas u epskoj završnici do titule na Western Clash!

Sinoć smo imali prilike da gledamo jedno od najboljih finala u dosadašnjoj istoriji Heroes of the Storm esport scene.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 05.03.2018.

10:12

HotS:Dignitas u epskoj završnici do titule na Western Clash!

Izvor: Klan RUR

U velikom finalu najvećeg HotS turnira sezone u Katovicama, The Western Clash, sastali su se evropski timovi Zealots i veliki Dignitas. Nakon odličnog otvaranja u prvom danu, Tempo Storm drugog dana nije uspeo da nastavi istim tempom, pa je najpre stao pred Dignitasom u finalu winnnera, a zatim ih je i u donjem delu bracketa počistio tim Zealots, koji je pre toga izbacio i prošlogodišnje finaliste Fnatic.

Veliko finale i epska borba u svih 7 partija, i na kraju rezultat 4-3 za Dignitas, koji je uspeo da odbrani titulu osvojenu prošle godine. Ali kakav je to zadnji meč bio na Towers of Doom, vredan da uđe u istoriju kao jedan od najboljih gejmova ikada. Čitavu partiju se činilo da Dignitas drži sve konce u svoji rukama i pokako uzima altar po altar i kida život Coru protivnika.

Ostao je Zealots na svega 10 života Corea, u odnosu na protivničkih 25-30 i tada se činilo da je to to, da će iskusni Dignitas lagano privesti partiju kraju u svoju korist, ali tada počinje haos i neke od najuzbudljivijih timskih borbi ikada viđenih u HGC. Zealots uspeva u potpunosti da se vrati u igru, preuzima kontrolu mape i sustiže level protivnika, uzimaju Bossa i čak preti da preuzme sve kule pod svojom kontrolom, ali u poslednjem timskom fajtu Dignitas posle razmene nekoliko neverovatnih poteza uspeva da izađe kao pobednik, uzme poslednji Altar što im omogućava da otrče na binu i podignu pehar šampiona Western Clasha, drugu godinu zaredom.

Ovom pobedom obezbedili su direktni plasman na BlizzCon, ali i ček na 30 000 dolara, koliko pripada šampionu. Ukoliko niste imali prilike sinoć da gledate poslednji meč velikog finala, to vam obavezno preporučujemo, VOD možete videti ispod: Watch HGC Western Clash – Zealots vs. Team Dignitas - Game 6 from Heroes of the Storm on www.twitch.tv

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: