Potvrđeno: Novi HotS heroj je Maiev Shadowsong!

Ovoga puta Blizzard se nije preterano trudio da sakrije ko će biti novi Heroes of the Storm heroj.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 25.01.2018.

21:28

Potvrđeno: Novi HotS heroj je Maiev Shadowsong!

Iz tizer gifova je bilo praktično očigledno da će to biti legandarna Wardenka, Maiev Shadowsong.

Vilenjakinja koja je svoj život posvetila tamničenju Illidana, samo da bi ga i sama oslobodila kada je bio potreban Azerothu, sada nam stiže kao najnoviji WarCraft heroj u Nexus!

Njen Hero Spotlight video ćemo premijerno videti ovog petka, nakon prvog meča u EU HGC, na zvaničnom Twitch kanalu www.twitch.tv/blizzheroes.

Prvi meč se igra između timova Fnatic i Method, te prema rasporedu počinje u 18h po našem vremenu, tako da taman prilika da uživamo u sjajnom meču i zatim vidimo novog heroja u akciji.

Biće zanimljivo videti kako će izgledati njen kit, jer ono što ima Warden u WarCraft 3 je praktično u detalj preslikani set veština koje sada ima Zeratul u HotS-u, pa nas jako zanima šta će nam to Blizzard ponuditi da bude u Warden duhu, ali da ne bude previše slično onome što ima Zeratul.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: