HotS – Blizzard tizuje novog heroja, Mal’ganis ili Maiev?

Prošlo je dve nedelje od kada je Firebat Blaze izašao i došlo je vreme da nam Blizzard predstavi novog heroja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 23.01.2018.

20:52

HotS – Blizzard tizuje novog heroja, Mal’ganis ili Maiev?

Kao po običaju, pre nego što ga vidimo u celosti, Heroes of the Storm Twitter nalog nam pre toga slikama ili kratkim gifovima daje nagoveštaje ili lažne tragove ko bi to mogao biti.

Večeras se pojavio prvi od verovatno par tizer gifova, i možete ga videti ispod.
Ukoliko je suditi po ranijim curenjima informacija, sledeći heroj bi trebalo da bude Dreadlord Mal’ganis, starijim igračima poznat iz WarCraft III, a gif iznad se bar po bojama uklapa u ideju da je ovo Malganis. Ipak, jedna druga opcija se dosta više slaže od Mal’ganisa, a to je da gif iznad predstavlja trenutak kada je čuvena Wardenka, Maiev Shadowsong, u WoW: Legion razbila kristal i oslobodila Demon Huntere, i kada pogledate ispod snimak na oko 1:30, videćete da je sličnost te scene i gifa zaista ogromna.

Go god da nam stiže, mi smo veoma zadovoljni, jer su oboje legendarni karakteri koje smo obožavali u WarCraft III i koji će sigurno doneti puno zanimljivih i novih mehanika u HotS.

Šta vi mislite, ko je novi heroj?

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: