Vraća se Heroes of the Dorm!

Nije tajna da je jedna od najvećih grupa gejmera i esportista upravo među ljudima u ranim dvadesetim, odnosno onima koju su na fakultetima.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 23.01.2018.

04:29

Vraća se Heroes of the Dorm!

Izvor: Klan RUR

Upravo zato nas ne čudi da je Blizzard rešio da nam po treći put donese jedno od najlepših Heroes of the Storm takmičenja – Heroes of the Dorm 2018!

Heroes of the Dorm je nažalost još uvek vezan samo za Severnu Ameriku, ali to ne znači da i mi ne možemo da uživamo u njemu kao publika.
O čemu se radi? U pitanju je liga otvorenog formata gde svako ko ide na neki od severnoameričkih koledža može da napravi ekipu od igrača sa svog fakulteta i prijavi se za Heroes of the Dorm, a prijave traju od 22. januara do 5. februara.

Ekipe će najpre biti raspoređene po regionima sa po 12 do 16 ekipa, i igraće u sezonskom delu koji traje tokom februara i marta, da bi se onda tokom marta i aprila igrao Top 64 plej-of sa najboljim ekipama iz svih regiona.

Glavni i završni događaj je Heroic Four, gde će četiri najbolje ekipe ukrstiti koplja na uživo događaju u Blizzard Esport Areni.
Ulog je veliki, Blizzard je za najbolje pripremio školarine i nagrade u ukupnom iznosu od 500 000 dolara, za školovanje tokom njihove akademske karijere, a svi znamo koliko su školarine skupe u Americi. Osim toga, svi igrači ekipa koje se nađu u Top 4 će dobiti vrhunske gejming mašine koje je za njih pripremio Asus ROG u saradnji sa Blizzardom.

Ono što je za nas kao publiku posebno interesantno je to što je Blizzard odustao od saradnje sa Facebook Live, kao platformom za prenos ovih mečeva, pa ćemo mečeve sada opet moći da gledamo na dobrom starom Twitchu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: