Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 20.01.2018.

02:30

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Naime, u zvaničnom obaveštenju organizacije obelodanjeno je da ovaj stari i renomirani brend ulazi kroz velika vrata na Heroes of the Storm scenu. Oni su u svoje redove doveli igrače bivšeg tima Expert i preko njih će dobiti mesto u najvišem rangu HotS takmičenja, u evropskom HGC 2018.

Sastav tima čine veterani HotS esport scene, koji imaju ogromno iskustvo i veliki broj nastupa na BlizzCon završnici, od kojih su neki dolazili i do samih finala. To su Athero, Arcaner, Cursen, Nic i scHwimpi, dok će trener ekipe biti Elàzhul.

Sa ovom ekipom organizacija Method ima velika očekivanja, sasvim opravdano, a svoj debi imaće već danas (subota) u prvom kolu EU HGC, protiv tima Diamnod Skin, koje možete pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/blizzheroes, sutra od 18h po našem vremenu.

Zvaničnu objavu Methoda možete naći na ovom linku, gde možete saznati više i o samoj organizaciji.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: