Esports B92.net

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

nikola savić klan rur
Podeli

Naime, u zvaničnom obaveštenju organizacije obelodanjeno je da ovaj stari i renomirani brend ulazi kroz velika vrata na Heroes of the Storm scenu. Oni su u svoje redove doveli igrače bivšeg tima Expert i preko njih će dobiti mesto u najvišem rangu HotS takmičenja, u evropskom HGC 2018.

Sastav tima čine veterani HotS esport scene, koji imaju ogromno iskustvo i veliki broj nastupa na BlizzCon završnici, od kojih su neki dolazili i do samih finala. To su Athero, Arcaner, Cursen, Nic i scHwimpi, dok će trener ekipe biti Elàzhul.

Sa ovom ekipom organizacija Method ima velika očekivanja, sasvim opravdano, a svoj debi imaće već danas (subota) u prvom kolu EU HGC, protiv tima Diamnod Skin, koje možete pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/blizzheroes, sutra od 18h po našem vremenu.

Zvaničnu objavu Methoda možete naći na ovom linku, gde možete saznati više i o samoj organizaciji.

Izvor: Klan RUR

HotS

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4
strana 1 od 2 idi na stranu