Esports B92.net

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

nikola savić klan rur
Podeli

Naime, u zvaničnom obaveštenju organizacije obelodanjeno je da ovaj stari i renomirani brend ulazi kroz velika vrata na Heroes of the Storm scenu. Oni su u svoje redove doveli igrače bivšeg tima Expert i preko njih će dobiti mesto u najvišem rangu HotS takmičenja, u evropskom HGC 2018.

Sastav tima čine veterani HotS esport scene, koji imaju ogromno iskustvo i veliki broj nastupa na BlizzCon završnici, od kojih su neki dolazili i do samih finala. To su Athero, Arcaner, Cursen, Nic i scHwimpi, dok će trener ekipe biti Elàzhul.

Sa ovom ekipom organizacija Method ima velika očekivanja, sasvim opravdano, a svoj debi imaće već danas (subota) u prvom kolu EU HGC, protiv tima Diamnod Skin, koje možete pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/blizzheroes, sutra od 18h po našem vremenu.

Zvaničnu objavu Methoda možete naći na ovom linku, gde možete saznati više i o samoj organizaciji.

Izvor: Klan RUR

HotS

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

HotS četvrtak 24.05. 20:16 Komentara: 5

HotS: Stigao je novi balans patch

Noćas je na evropske Blizzard servere stigao novi balans patch i čini se da donosi tako puno toga što su se igrači i nadali da će doći, kao da je bio usmeren direktno ka željama igrača.

HotS četvrtak 10.05. 17:16 Komentara: 0

HotS: Fenix nerf, buff za svima omiljenog pandu Chena

U noći između srede i četvrtka stigao je najnoviji patch sa balans izmenama za popularnu Blizzard mobu Heroes of the Storm, nakon što je prvobitno nastao problem sa patchovanjem zbog novog UI sistema, koji je pravio bagove, pa je morao da bude uklonjen.

HotS četvrtak 12.04. 13:01 Komentara: 3

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3
strana 1 od 13 idi na stranu