Esports B92.net

HotS: Stigli su Mecha skinovi – kad bi Blizzard pravio anime

Iako su nam bili najavljeni još u “In development” videu za Blazea, Mecha skinovi su stigli tek sa jučerašnjim patchom, zajedno sa kompletnim reworkom Tyraela.

nikola savić klan rur
Podeli

Mecha skinovi koji su stigli su oni koje smo već imali prilike da vidimo, to su Mecha Rehgar, Mecha Tyrael i Xeno Abathur, i trenutno se mogu kupiti za gemove u bandlovima sa više boja, ili da se kraftuju po ceni od 2400 sharda, koja će sasvim sigurno pasti na 1600 nakon nekog vremena.

Skinovi su veoma kvalitetni i gotovo univerzalno sjajno prihvaćeni kod fanova, tako da je Blizzard na pravom putu.

Ono što je verovatno i najbolja stvar kod promocije ovih novih skinova, jesto što nam je Blizzard podario jedan neverovatan kratki animirani video u stilu čuvenog anime serijala Gundam, koijm su skinovi i inspirisani.

U njemu vidimo Mecha Tyraela i Rehgara kako se bore protiv invazije Xeno Abathura, ali da vas ne bi davili više, jednostavno – užvajte:

HotS

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

HotS četvrtak 24.05. 20:16 Komentara: 3

HotS: Stigao je novi balans patch

Noćas je na evropske Blizzard servere stigao novi balans patch i čini se da donosi tako puno toga što su se igrači i nadali da će doći, kao da je bio usmeren direktno ka željama igrača.

HotS četvrtak 10.05. 17:16 Komentara: 0

HotS: Fenix nerf, buff za svima omiljenog pandu Chena

U noći između srede i četvrtka stigao je najnoviji patch sa balans izmenama za popularnu Blizzard mobu Heroes of the Storm, nakon što je prvobitno nastao problem sa patchovanjem zbog novog UI sistema, koji je pravio bagove, pa je morao da bude uklonjen.

HotS četvrtak 12.04. 13:01 Komentara: 3

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3
strana 1 od 13 idi na stranu