HotS: Stigli su Mecha skinovi – kad bi Blizzard pravio anime

Iako su nam bili najavljeni još u “In development” videu za Blazea, Mecha skinovi su stigli tek sa jučerašnjim patchom, zajedno sa kompletnim reworkom Tyraela.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 17.01.2018.

02:08

HotS: Stigli su Mecha skinovi – kad bi Blizzard pravio anime

Mecha skinovi koji su stigli su oni koje smo već imali prilike da vidimo, to su Mecha Rehgar, Mecha Tyrael i Xeno Abathur, i trenutno se mogu kupiti za gemove u bandlovima sa više boja, ili da se kraftuju po ceni od 2400 sharda, koja će sasvim sigurno pasti na 1600 nakon nekog vremena.

Skinovi su veoma kvalitetni i gotovo univerzalno sjajno prihvaćeni kod fanova, tako da je Blizzard na pravom putu.

Ono što je verovatno i najbolja stvar kod promocije ovih novih skinova, jesto što nam je Blizzard podario jedan neverovatan kratki animirani video u stilu čuvenog anime serijala Gundam, koijm su skinovi i inspirisani.

U njemu vidimo Mecha Tyraela i Rehgara kako se bore protiv invazije Xeno Abathura, ali da vas ne bi davili više, jednostavno – užvajte:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: