Esports B92.net

HotS: Stigli su Mecha skinovi – kad bi Blizzard pravio anime

Iako su nam bili najavljeni još u “In development” videu za Blazea, Mecha skinovi su stigli tek sa jučerašnjim patchom, zajedno sa kompletnim reworkom Tyraela.

nikola savić klan rur
Podeli

Mecha skinovi koji su stigli su oni koje smo već imali prilike da vidimo, to su Mecha Rehgar, Mecha Tyrael i Xeno Abathur, i trenutno se mogu kupiti za gemove u bandlovima sa više boja, ili da se kraftuju po ceni od 2400 sharda, koja će sasvim sigurno pasti na 1600 nakon nekog vremena.

Skinovi su veoma kvalitetni i gotovo univerzalno sjajno prihvaćeni kod fanova, tako da je Blizzard na pravom putu.

Ono što je verovatno i najbolja stvar kod promocije ovih novih skinova, jesto što nam je Blizzard podario jedan neverovatan kratki animirani video u stilu čuvenog anime serijala Gundam, koijm su skinovi i inspirisani.

U njemu vidimo Mecha Tyraela i Rehgara kako se bore protiv invazije Xeno Abathura, ali da vas ne bi davili više, jednostavno – užvajte:

HotS

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

HotS subota 20.01. 02:30 Komentara: 0

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4
strana 1 od 2 idi na stranu