Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 15.01.2018.

21:02

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Blizzardu zabavno, nama zabavno, svi zadovoljni. Nekada to budu neki očigledni nagoveštaji, a nekada nas momci i devojke iz HotS tima pošalju na potpuno drugi pravac, kao što je to svojevremeno bilo sa najavom D.va, kada su svi mislili da će nam doći Deathwing zbog kandži sa tizer slika, koje su zapravo bile kandže Diabla koji se borio sa D.va i Genji.

Sada nam Blizzard ponovo nagoveštava nov sadržaj, i ovoga puta preko niza slika koje su prethodna tri dana okačena na Twitteru. Ono što je očigledno i što niko ne spori jeste da su povezani sa 3 Mecha skina koja su već zvanično najavljena i za koje znamo da nam stižu, to su Mecha Rehgar, Xenotech Abathur i Mecha Tyrael, a koje možete videti u ovom videu na linku.

Međutim, sasvim smo sigurni da ovo tizovanje nije vezano samo za to, već da nam se sprema još nešto veliko. Japanski tekst na ovim slikama nagoveštava da se radi o gradu Neo Stormwindu, odnosno futurističkoj verziji čuvenog Stormwinda iz Warcrafta.

Poslednja slika čak i kaže “Neo Stormwind News: Breaking news! Unconfirmed new Mecha enters the battle!”, što i samo nagoveštava da “nepotvrđeni novi Mech ulazi u bitku”, odnosno da se ne radi i ona tri koja smo već videli. Moguće je da se radi o samo još jednom novom skinu, ali ne verujemo da bi nas Blizzard ovoliko tizovao da je zaista samo skin novi u pitanju.

Najverovatnije je u pitanju novi heroj, i to neki iz Warcraft sveta, samo je pitanje koji? Možda neki koji je na neki način robotizovan, ili možda jednostavno neki koji će kao svoj prvi skin dobiti upravo Mecha skin?

Ostaje nam samo da nagađamo i sačekamo najavu, ali ono što je sigurno, na osnovu stila ovih slika, jeste da možemo da očekujemo sličan kratki animirani film kakav je urađen svojevremeno za najavu Kelthuzada, koji možete pogledati na ovom linku.

Same slike sa Tvitera o kojima pričamo možete videti ispod, zajedno sa prevodom japanskog teksta na engleski.

Izvor: Klan RUR

“Neostorm Wind News: Neostrom wind, suddenly attacked by aliens!”

.

“Neo Stormwind: News Mecha storm production to record not in the past!”

.

“Neo Stormwind News: Breaking news! Unconfirmed new Mecha enters the battle!”

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: