HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

Izvor: Nikola Ranèiæ Klan RUR

Četvrtak, 14.12.2017.

12:33

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Pre svega šta se zapravo desilo. Blizzard tvrdi da ovaj mali problem nema nikakve veze sa novim MMR sistem, već sa rejtingom iz prošle sezone. Širom društvenih mreža pojavljuju se nebulozni postovi gde igrači koji nikada nisu videli dalje od Platinuma, sada odjednom misteriozno završavaju u Masteru. Isto tako, ima i igrača koji su imali bedni skor od 1-9 u placement mečevima i pored toga napredovali jednu diviziju u odnosu na prošlu sezonu.
Najviše su se žalili pro igrači i oni koji se nalaze u samom vrhu. Sistem ih uparuje sa igračima koji su bili Gold ili Platinum, iako su oni prethodnih sezona bili GrandMaster. Evo samo neki od primera koji potvrđuju ovu “nepravdu”: Zbog svega gore navedenog Blizzard je odlučio da drastično reaguje. Nakon razmatranja situacije odlučili su da obustave Hero i Team ligu tokom današnjeg dana na nekih sat vremena. To je jedino rešenje, a da pritom ne moraju da ugase servere, što bi bila potpuna katastrofa! Svim igračima koji su zahvaćeni ovom greškom u MMR sistemu vrednosti, biće izbrisan progres koji su napravili u novoj sezoni. Džaba ste se radovali ako ste upali u Master, Kappa!

Zvaničan Blizzardov post možete pogledati na OVOM linku.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: