Esports B92.net

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

Nikola Rančić Klan RUR
Podeli

Pre svega šta se zapravo desilo. Blizzard tvrdi da ovaj mali problem nema nikakve veze sa novim MMR sistem, već sa rejtingom iz prošle sezone. Širom društvenih mreža pojavljuju se nebulozni postovi gde igrači koji nikada nisu videli dalje od Platinuma, sada odjednom misteriozno završavaju u Masteru. Isto tako, ima i igrača koji su imali bedni skor od 1-9 u placement mečevima i pored toga napredovali jednu diviziju u odnosu na prošlu sezonu.

Najviše su se žalili pro igrači i oni koji se nalaze u samom vrhu. Sistem ih uparuje sa igračima koji su bili Gold ili Platinum, iako su oni prethodnih sezona bili GrandMaster. Evo samo neki od primera koji potvrđuju ovu “nepravdu”:

Zbog svega gore navedenog Blizzard je odlučio da drastično reaguje. Nakon razmatranja situacije odlučili su da obustave Hero i Team ligu tokom današnjeg dana na nekih sat vremena. To je jedino rešenje, a da pritom ne moraju da ugase servere, što bi bila potpuna katastrofa! Svim igračima koji su zahvaćeni ovom greškom u MMR sistemu vrednosti, biće izbrisan progres koji su napravili u novoj sezoni. Džaba ste se radovali ako ste upali u Master, Kappa!

Zvaničan Blizzardov post možete pogledati na OVOM linku.

Izvor: Klan RUR

HotS

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0

MVP Black osvojio BlizzCon sa samo jednom izgubljenom mapom!

Konačno je tu! Više puta im je izmakao, ali ne i ove godine. MVP Black napokon je osvojio BlizzCon! Nažalost, Fnatic drugi put zaredom završava BlizzCon na drugoj poziciji. MVP Black ujedno je postao i prvi šampion HGC lige, koja se pokazala kao jedna od najboljih stvari koju je Blizzard uradio u 2017 godini kada je Heroes eSports u pitanju.

HotS nedelja 5.11. 02:53 Komentara: 0

HGC Finals: EU vs KR polufinale - NA nije napravio čudo

U neku ruku smo i očekivali EU vs KR završnicu, ali malo ko je očekivao da baš ova dva EU tima budu u Top 4. Expert je sinoć napravio najveće iznenađenje pobedivši Team Dignitas. NA timovi bili su na pragu istorijskog uspeha, ali na kraju su bolji timovi preovladali.

HotS subota 4.11. 15:55 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu