Esports B92.net

HotS RUR turnir, Reboot Infogamer festival – 1500e nagrada!

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na Reboot Infogamer festival u Zagrebu, koji će se održati od 21. do 26. novembra na Zagrebačkom Velesajmu.

Podeli

U okviru njega veliki deo činiće RUR Esports Arena, na kojoj će se tokom trajanja festivala održati četiri velika esports turnira u igrama Heroes of the Storm, Dota 2, Hearthstone i Overwatch.

Nagradni fond za Hearthstone turnir biće 1500 EUR u robnim i novčanim nagradama*, i on će se održati u petak, 24.1.

Ukupno osam ekipa boriće se tog dana za deo ovog kolača, a jedna od njih je tim lvlUP, jedan od najjačih regionalnih HotS timova koji od organizatora dobija direktan poziv.

Ostalih sedam biće određeno na kvalifikacijama koje će se održati u subotu, 18.11. u 13h.

Kvalifikacije će se održati odvojeno za region "Istok" odnosno za timove iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, i region "Zapad", ukoliko ste iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Ukoliko su timovi mešoviti, mogu da biraju gde žele da se prijave.

Prijave za kvalifikacije su potpuno besplatne, a možete se prijaviti OVDE ukoliko ste iz Srbije, Crne Gore ili Makedonije, odnosno OVDE ukoliko ste iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Iz regiona Istok dalje prolaze 3 ekipe od kojih je pobedničkoj ekipi obezbeđen smeštaj i noćenje dan pre turnira, dok iz regiona zapad dalje prolaze četiri ekipe.

Prijave su ograničene na 16 ekipa po regionu, partije će biti bo3, a format će biti određen na osnovu broja prijavljenih ekipa za kvalifikacije.

Sva pitanja možete postaviti na mejl adresi nikola.savic@klanrur.rs

*Za nagrade, koje će biti u robnim i/ili novčanim nagradama, garantuje Reboot Infogamer festival.

HotS

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

HotS subota 20.01. 02:30 Komentara: 0

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4
strana 1 od 12 idi na stranu