Esports B92.net

Tužna vest za HotS scenu – Blumbi i Darkmok napuštaju Liquid

Jeste, videlo se iz aviona da timu ne ide najbolje. Bili smo svesni da kad tad mora da dođe do promene. Ipak, kada konačno do nje dođe ne može da nam ne bude žao. Blumbi i Darkmok od danas zvanično nisu u sastavu Team Liquid HotS tima.

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Zašto su baš ovi momci najviše prirasli srcima publike? Zato što je ovaj roster bio najduži sastav ikada na HotS sceni, teško da će neko uspeti da ih nadmaši, možda jedino Fnatic sa sadašnjim rosterom ako nešto ne krene po zlu. Blumbi, Darkmok, Nurok, HasuObs i Splendour zajedno su još od davnog mYinsanitya. Zatim su bili Misfits neko vreme i onda na kraju Team Liquid. Usponi i padovi pratili su ovu petorku, ipak na kraju došlo je vreme za rastajanje.

Poznati komentator, Khaldor, inače možda i čovek koji najviše poznaje sve timove, najavio je još nakon BlizzCona da nas očekuju velike promene u sastavima timova i da ćemo biti šokirani. Smatra se da jedino Fnatic i Team Expert neće promeniti svoje rostere, što je nekako i razumljivo, jer su ipak to dva najbolje plasirana EU tima. Očekujemo čak i promeni u okviru Team Dignitasa, koji je očajno prošao na ovogodišnjem BlizzConu.

Blumbi je na svom Twitter nalogu izjavio da već dugo u tima ne vlada ona stara atmosfera. Nedostatak motivacije, emocije, međusobni odnosi samo su neki od faktora koji su uticali na ovu promenu. Ukoliko vas zanima cela priča koja se krije iza ove odluke možete pogledati na poprilično dugačkom twitu.

Naravno, ni Blumbi ni Darkmok ne žele da odustanu od svoje pro karijere, pa vrlo brzo možemo da ih očekujemo u nekom drugom timu. Što se tiče ostatka Team Liquida, Splendour, HasuObs i Nurok ostaju u timu. Iz Liquida. već za sledeću nedelju najavljuju vest o igračima koji će zameniti ova dva člana.

Kako je počeo ovaj “prelazni rok” ne smemo ni da zamislimo kako će se završiti. Jedno je sigurno – čeka nas veoma zanimljiva sezona naredne godine.

Izvor: Klan RUR

HotS

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

HotS subota 20.01. 02:30 Komentara: 0

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4
strana 1 od 12 idi na stranu