Esports B92.net

Tužna vest za HotS scenu – Blumbi i Darkmok napuštaju Liquid

Jeste, videlo se iz aviona da timu ne ide najbolje. Bili smo svesni da kad tad mora da dođe do promene. Ipak, kada konačno do nje dođe ne može da nam ne bude žao. Blumbi i Darkmok od danas zvanično nisu u sastavu Team Liquid HotS tima.

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Zašto su baš ovi momci najviše prirasli srcima publike? Zato što je ovaj roster bio najduži sastav ikada na HotS sceni, teško da će neko uspeti da ih nadmaši, možda jedino Fnatic sa sadašnjim rosterom ako nešto ne krene po zlu. Blumbi, Darkmok, Nurok, HasuObs i Splendour zajedno su još od davnog mYinsanitya. Zatim su bili Misfits neko vreme i onda na kraju Team Liquid. Usponi i padovi pratili su ovu petorku, ipak na kraju došlo je vreme za rastajanje.

Poznati komentator, Khaldor, inače možda i čovek koji najviše poznaje sve timove, najavio je još nakon BlizzCona da nas očekuju velike promene u sastavima timova i da ćemo biti šokirani. Smatra se da jedino Fnatic i Team Expert neće promeniti svoje rostere, što je nekako i razumljivo, jer su ipak to dva najbolje plasirana EU tima. Očekujemo čak i promeni u okviru Team Dignitasa, koji je očajno prošao na ovogodišnjem BlizzConu.

Blumbi je na svom Twitter nalogu izjavio da već dugo u tima ne vlada ona stara atmosfera. Nedostatak motivacije, emocije, međusobni odnosi samo su neki od faktora koji su uticali na ovu promenu. Ukoliko vas zanima cela priča koja se krije iza ove odluke možete pogledati na poprilično dugačkom twitu.

Naravno, ni Blumbi ni Darkmok ne žele da odustanu od svoje pro karijere, pa vrlo brzo možemo da ih očekujemo u nekom drugom timu. Što se tiče ostatka Team Liquida, Splendour, HasuObs i Nurok ostaju u timu. Iz Liquida. već za sledeću nedelju najavljuju vest o igračima koji će zameniti ova dva člana.

Kako je počeo ovaj “prelazni rok” ne smemo ni da zamislimo kako će se završiti. Jedno je sigurno – čeka nas veoma zanimljiva sezona naredne godine.

Izvor: Klan RUR

HotS

HotS: Srpski LastHope je novi igrač Fnatica!

Petar “LastHope” Kovačević, najbolji srpski Heroes of the Storm igrač i jedan od najboljih evropskih Hero League igrača, od danas je i zvanično postao igrač jednog od najboljih svetskih HotS timova i uopšte verovatno i najvećeg svetskog esport brenda – tima Fnatic.

HotS četvrtak 24.05. 20:16 Komentara: 8

HotS: Stigao je novi balans patch

Noćas je na evropske Blizzard servere stigao novi balans patch i čini se da donosi tako puno toga što su se igrači i nadali da će doći, kao da je bio usmeren direktno ka željama igrača.

HotS četvrtak 10.05. 17:16 Komentara: 0

HotS: Fenix nerf, buff za svima omiljenog pandu Chena

U noći između srede i četvrtka stigao je najnoviji patch sa balans izmenama za popularnu Blizzard mobu Heroes of the Storm, nakon što je prvobitno nastao problem sa patchovanjem zbog novog UI sistema, koji je pravio bagove, pa je morao da bude uklonjen.

HotS četvrtak 12.04. 13:01 Komentara: 3

HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

HotS petak 16.03. 19:38 Komentara: 0

HotS: Fenix stiže u Nexus!

Nakon skoro mesec i po dana čekanja, konačno smo dobili najavu za novog Heroes of the Storm heroja! U pitanju je Protoss Fenix, i to u njegovoj Dragoon formi, kako su fanovi i želeli!

HotS četvrtak 15.03. 18:37 Komentara: 3
strana 1 od 13 idi na stranu