Esports B92.net

HotS: Hanzo i Alexstrasza zvanično potvrđeni!

Iako smo za ovogodišnje heroje saznali malo ranije nego što je to trebalo, nismo mogli da ostanemo ravnodušni nakon BlizzCon objave. Sada i zvanično – Hanzo i Alexstrasza stižu u Nexus!

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Heroes of the Storm zauzeo je lepu poziciju tokom početne ceremonije i odmah nakon objave da StarCraft II postaje F2P, predstavljena su nam dva nova zmaja u Dragons of Nexus videu.

Kao što smo pisali ranije reč je o jednom Overwatch i jednom WarCraft heroju. Oba heroja dolaze nam kao range, s tim što im se uloge razlikuju. Hanzo, očekivano, stiže u Nexus kao assassin heroj, koji će biti odličan oko kontrole uskih objectiva i u pružanju visiona za svoj tim. Sa druge strane, Alexstrasza je novi support heroji, koja manipuliše svojim healthom da leči svoje sasveznike.

Biće jako zanimljivo videti kako će se ovi novi heroji snaći u Nexusu. Za razliku od ranijih godina, gde smo odmah imali pristup nekim od heroja, ovog puta moraćemo malo da sačekamo. Alexstrazsa bi trebalo da bude dostupna već u novembru, dok ćemo na Hanzoa morati malo više da sačekamo, odnosno negde do sredine decembra.

Pored dva nova heroja najavljene su i veliki izmene na sam gameplay, koje će stupiti na snagu verovatno početkom 2018 godine.

Izvor: Klan RUR

HotS

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

HotS subota 20.01. 02:30 Komentara: 0

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu