Esports B92.net

HGC Finals: Kina bez predstavnika na BlizzConu

Završeni su i poslednji mečevi grupne faze. Među 8 najboljih ekipe nema nijednog tima sa kineskog ili nekog manjeg regiona. Grupu D obeležile su dominantne partije Ballistixa i sjajna igra Team Experta.

Podeli

Zanimljivo da su svi mečevi grupe D završeni sa rezultatom 2-0, što najbolje oslikava koje su stvarno ekipe trebale da prođu dalje. Znali smo da će Ballistix sigurno proći dalje, ostalo je još da se vidi da li će SPT uspeti da se suprotstavi Expertu. Problemi sa vizom, sa kojima se susreću kineski timovi, i ovog puta uzeli su maha. Po ko zna koji put neki tim iz Kine dolazi na BlizzCon u oslabljenom sastavu. Sigurni smo da je SPT mogao mnogo više da pokaže da je došao u punom sastavu. Čak šta više, SPT je pokazao bolju igru protiv Ballistixa nego protiv Exeprta, ali jednostavno nije bilo dovoljno.

Ballistix se vraća na BlizzCon da odbrani titulu od prošle godine. Iako su dosta promenili roster od prošlog puta, bez ključnih igrača i velikog vođe Noblessa, koji je sada trener MVP Blacka, pokazali su da su i dalje tim kojeg se treba plašiti. SCsC bio je i sinoć nezaustavljiv sa svojim range assassinima, naročito kada je igrao Vallu. Sa dve čiste pobede prolaze bez poteškoća grupu sa prve pozicije. Statistika sa drugog meča protiv Experta i dominacija sCsC-a.

Team Expert još jednom je pokazao zašto su upravo oni treći tim sa EU regiona koji je uspeo da se nađe među Top 8. Ponovo igraju svoju “ludu” igru koju kreira Adrd, koja očigledno predstavlja veliki problem za slabije timove. Bootcamp u Koreji mnogo je pomagao ovom timu da stasa u pravu ekipu. Iako su loše počeli veče porazom od Ballistixa, koji je nekako bio i očekivan, ostatak mečeva bukvalno su pregazili svoje protivnike. Neki mečevi bili su kao lagani trening za Expert. Nic nakon sinoćnih partija polako zauzima poziciju jednog od najboljih assassina sa EU regiona. Sjajne partiju na Genjiu, Tychusu i Li-Ming donele su pobede Expertu u ključnim trenucima. Pogledajte quad-kill koji je napravio na Braxis Hooldoutu:

Sada sledi kratka pauza od nekoliko, a onda ono što smo svi čekali – BlizzCon i borba za nagradu od milion dolara. Izvor: Klan RUR

HotS

Method ulazi na HotS scenu preko bivšeg tima Expert

Možda niste čuli za tim Method, jer ne pokriva toliko tradicionalne esport igre koje su popularne kod nas, ali je u pitanju jedna zaista ogromna esport organizacija koja pokriva veliki broj igara, od kojih je svakako najpoznatiji njihov WoW Guild, ali tu su još i PUBG tim, fajteri, Rocklet League, H1Z1, a od danas – i HotS tim.

HotS subota 20.01. 02:30 Komentara: 0

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu