HGC Finals: Kina bez predstavnika na BlizzConu

Završeni su i poslednji mečevi grupne faze. Među 8 najboljih ekipe nema nijednog tima sa kineskog ili nekog manjeg regiona. Grupu D obeležile su dominantne partije Ballistixa i sjajna igra Team Experta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.10.2017.

18:38

HGC Finals: Kina bez predstavnika na BlizzConu

Zanimljivo da su svi mečevi grupe D završeni sa rezultatom 2-0, što najbolje oslikava koje su stvarno ekipe trebale da prođu dalje. Znali smo da će Ballistix sigurno proći dalje, ostalo je još da se vidi da li će SPT uspeti da se suprotstavi Expertu. Problemi sa vizom, sa kojima se susreću kineski timovi, i ovog puta uzeli su maha. Po ko zna koji put neki tim iz Kine dolazi na BlizzCon u oslabljenom sastavu. Sigurni smo da je SPT mogao mnogo više da pokaže da je došao u punom sastavu. Čak šta više, SPT je pokazao bolju igru protiv Ballistixa nego protiv Exeprta, ali jednostavno nije bilo dovoljno.

Ballistix se vraća na BlizzCon da odbrani titulu od prošle godine. Iako su dosta promenili roster od prošlog puta, bez ključnih igrača i velikog vođe Noblessa, koji je sada trener MVP Blacka, pokazali su da su i dalje tim kojeg se treba plašiti. SCsC bio je i sinoć nezaustavljiv sa svojim range assassinima, naročito kada je igrao Vallu. Sa dve čiste pobede prolaze bez poteškoća grupu sa prve pozicije. Statistika sa drugog meča protiv Experta i dominacija sCsC-a.
Team Expert još jednom je pokazao zašto su upravo oni treći tim sa EU regiona koji je uspeo da se nađe među Top 8. Ponovo igraju svoju “ludu” igru koju kreira Adrd, koja očigledno predstavlja veliki problem za slabije timove. Bootcamp u Koreji mnogo je pomagao ovom timu da stasa u pravu ekipu. Iako su loše počeli veče porazom od Ballistixa, koji je nekako bio i očekivan, ostatak mečeva bukvalno su pregazili svoje protivnike. Neki mečevi bili su kao lagani trening za Expert. Nic nakon sinoćnih partija polako zauzima poziciju jednog od najboljih assassina sa EU regiona. Sjajne partiju na Genjiu, Tychusu i Li-Ming donele su pobede Expertu u ključnim trenucima. Pogledajte quad-kill koji je napravio na Braxis Hooldoutu: Sada sledi kratka pauza od nekoliko, a onda ono što smo svi čekali – BlizzCon i borba za nagradu od milion dolara. Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: