HGC Finals: Tempo Storm tajnim oružijem do BlizzCona

Manji regioni prvog dana ostaju u senci velikih timova. MVP Black očekivano prolazi dalje bez ikakvog napora, sa skorom 4-0. Ipak, pravi MVP prvog dana iz grupe A definitivno je Tempo Storm. Kažu: “Po jutru se dan poznaje”. Ako ćemo suditi BlizzCon po grupi A, čeka nas neverovatno uzbuđenje do kraja HGC lige.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 27.10.2017.

14:58

HGC Finals: Tempo Storm tajnim oružijem do BlizzCona

Samo na kratko ćemo se zadržati na MVP Blacku, jer je ponovo to onaj “The” MVP Black. Perfektna koordinacija, outdraftovati protivnika i praktično pobediti meč pre nego što je i počeo, je njihov prepoznatljiv stil. Prvi su koji su iskoristili Anu u competitiv mečevima, i defitnitvno ostali timova moraju brzo da pronađu odgovor, jer je KyoCha neverovatan na ovom heroju. MVP Black je igrao čak i Buchera u jednom trenutku, ali ništa neočekivao kada znamo da se Rich vratio u tim.

Ko je ostao do kasno i pratio sve mečeve nakon što je MVP Black obezbedio prolaz na BlizzCon, sigurno je morao pomisliti na staru izreku: ” Pls Buff NA”, jer se činilo da će opet jedan američki tim katastrofalno da se pokaže na domaćem terenu. Tempo Storm gubi prvi meč protiv kineskog CE. Zatim igraju looser meč sa Deadlykittens. Gube prvu mapu na Cursed Hollow za manje od 11 minuta, i već ih svi ukrcavaju na voz u jednom pravcu za kući. Međutim, tada Tempo Storm vadi svoje tajno oružije, tačnije jednog heroja na kojeg su svi zaboravili – Kerrigan! Kada su pikovali ovog heroja, i to kao last pick u već full melee timu, počele su odmah šale i ismejavanje na Twitchu. Ipak nakon meča, više nije imao ko da se smeje, jer su ostali bez teksta kada je Psalm uzeo Kerrigan u svoje ruke.
Porazili su Deadlykittens sa njihovoj najboljoj mapi sa neverovatnih 14-0 u killovima. Zatim, ostaje još jedan zadatak, a to je rimeč sa CE od kojih su već izgubili sa 2-0 poprilično lako. U intervju posle pobede nad Deadlykittens, Pslam je izjavio da nisu očekivali da će kineski tim biti tako jak i da su ih jednostavno uhvatili nespremne.

Na meču protiv njih odmah otvaraju seriju sa svojom najboljom mapom, Warhead Juction, inačne mapa koja se najviše igra na NA regionu. Uzeli su bossa još pre 10 lvla, a sa njim i rani keep. Otvorili mapu na vreme i bili oni ti koji su uhvatili CE nespremne, kada je ova mapa u pitanju. Nisu se plašili da naprave riskante poteze i to im se isplatilo. Pogledajte jedan od bossa fightova gde su odlično nadmudrili CE i naterali ih da iskoriste Nuke u njihovu korist. Poslenji meč kasno u noć na Tomb of Spider Queen ponovo je bio u znaku Kerrigan. CE nije imao dovoljno vremena da se pripremi na ovo tajno oružije Tempo Storma i ono im je i došlo glave. Nećemo vas više zamarati pregledom, ostavićemo vas da uživate u majstorijama Pslama. Danas su na programu mečevi grupe B. Fnatic vs Dark Sided i Team Freedom vs Beyond The Game. Mečevi počinju od 20h, a možete ih pratiti na https://www.twitch.tv/blizzheroes

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: