Esports B92.net

Ana, Junkrat i Volskaya mapa stižu u Heroes of the Storm!

Ako ste mislili da je Blizzard predahnuo sa dolaskom Overwatcha u Heroes of the Storm, varate se!

nikola savić klan rur
Podeli

Danas nam je stigla informacija da nam stižu ne jedan, već čak dva nova heroja i nova mapa u Heroes of the Storm, i to sve iz Overwatch univerzuma.

Novi heroji će biti Ana i Junkrat, a nova mapa Volskaya Foundry. Ovo su inofrmacije koje su večeras procurele na jednom brazilskom sajtu, ali deluju poprilično pouzdano.

Za sada nema puno informacija o samim herojima, ali ono što je pisalo o mapi je da će biti mapa sa capture points, da će imati pokretne trake po kojima će heroji moći da se ubrzano kreću, i da će postojati i roboti koje će igrači moći da zaposednu i kontrolišu.

Zajedno sa mapom stiže i event u okviru kog ćemo sakupljati Pachimaris po mapi, a koji će nam davati razne ingejm nagrade u vidu portreta, banera i sličnih stvari.

Tu su i novi skinovi, kao što je Commander Varian skin, koji smo već imali prilike da vidimo danas u zvaničnom Blizzardovom tizeru. Koja su vaša očekivanja od nove mape, i šta mislite, kako će se Ana i Junkrat ukopiti u HotS?

HotS

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 2

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0

MVP Black osvojio BlizzCon sa samo jednom izgubljenom mapom!

Konačno je tu! Više puta im je izmakao, ali ne i ove godine. MVP Black napokon je osvojio BlizzCon! Nažalost, Fnatic drugi put zaredom završava BlizzCon na drugoj poziciji. MVP Black ujedno je postao i prvi šampion HGC lige, koja se pokazala kao jedna od najboljih stvari koju je Blizzard uradio u 2017 godini kada je Heroes eSports u pitanju.

HotS nedelja 5.11. 02:53 Komentara: 0

HGC Finals: EU vs KR polufinale - NA nije napravio čudo

U neku ruku smo i očekivali EU vs KR završnicu, ali malo ko je očekivao da baš ova dva EU tima budu u Top 4. Expert je sinoć napravio najveće iznenađenje pobedivši Team Dignitas. NA timovi bili su na pragu istorijskog uspeha, ali na kraju su bolji timovi preovladali.

HotS subota 4.11. 15:55 Komentara: 0

HGC Finals Top 8: Ko osvaja BlizzCon?

Ostalo je nešto malo manje od 24 sata do početka najbitnijeg događaja za sve Blizzard fanove. Nakon grupne faze, od šeasnest timova ostalo je samo osam, Četiri duela, a samo jedna šansa. Nema mesta za greške. Nema mesta za slabe.

HotS četvrtak 2.11. 21:08 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu