Ana, Junkrat i Volskaya mapa stižu u Heroes of the Storm!

Ako ste mislili da je Blizzard predahnuo sa dolaskom Overwatcha u Heroes of the Storm, varate se!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 15.09.2017.

20:30

Ana, Junkrat i Volskaya mapa stižu u Heroes of the Storm!

Danas nam je stigla informacija da nam stižu ne jedan, već čak dva nova heroja i nova mapa u Heroes of the Storm, i to sve iz Overwatch univerzuma.

Novi heroji će biti Ana i Junkrat, a nova mapa Volskaya Foundry. Ovo su inofrmacije koje su večeras procurele na jednom brazilskom sajtu, ali deluju poprilično pouzdano.
Za sada nema puno informacija o samim herojima, ali ono što je pisalo o mapi je da će biti mapa sa capture points, da će imati pokretne trake po kojima će heroji moći da se ubrzano kreću, i da će postojati i roboti koje će igrači moći da zaposednu i kontrolišu.

Zajedno sa mapom stiže i event u okviru kog ćemo sakupljati Pachimaris po mapi, a koji će nam davati razne ingejm nagrade u vidu portreta, banera i sličnih stvari.

Tu su i novi skinovi, kao što je Commander Varian skin, koji smo već imali prilike da vidimo danas u zvaničnom Blizzardovom tizeru. Koja su vaša očekivanja od nove mape, i šta mislite, kako će se Ana i Junkrat ukopiti u HotS?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: