Esports B92.net

Hintovi za novog HotS heroja!

Nismo još ni stigli da se izigramo kako treba sa Kel’thuzadom, a već nam Blizzard nagoveštava ko bi mogao biti sledeći heroj, ali možda i ne mora da se radi o heroju, možda je neki drugi sadržaj? No, ipak mislimo da je heroj.

nikola savić klan rur
Podeli

Prvi hint je stigao sinoć preko HotS Twittera, u obliku veoma čudne tizer slike i poruke da je kriza stigla u Nexus. Taj tvit možete videti ispod:

Šta mislite o čemu se radi? Može biti bukvalno svašta. Sečiva deluju kao neki “futuristički” skin za Variana, robotska ruka kao nešto što dolazi iz Overwatch sveta, ali je vrlo moguće i da je deo oklopa Firebata, StarCraft jedinice koja je jedan od očekivanih novih heroja na osnovu sada već čuvenih leakova, od kojih je jedan i u samom Blizzardovom videu (klik na sliku).

Takođe, mnogi misle i da dobijamo još jednu Overwatch mapu, i to Volskaya Industries, zato što sneg i kamene ploče koje vidimo umnogome podsećaju upravu na ovu lokaciju iz OW unverzuma.

O čemu god da se radi, više detalja ćemo saznati danas u toku HGC strima, koji po našem vremenu počinje od 18h, a možete ga pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/blizzheroes

Koje su vaše prognoze, šta nam ova slika govori?

HotS

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu