Esports B92.net

Kel’Thuzad stigao na PTR!

Danas je taj dan kada konačno prestajemo da maštamo o Kel’Thuzadu! Danas je kad kada palimo naš Battle.net, da ne kažemo Blizzard App, ažuriramo PTR server i napokon posle više od deset dana gledanja strimera i ostalih članova HotS zajednice kako igraju KT-a i mi možemo da haramo Nexusom sa ovim legendarnim negativcem.

NIKOLA RANČIĆ KLAN RUR
Podeli
Foto: Blizzard
Foto: Blizzard

Spavate li mirno mage heroji u Nexusu, sada kada je stigao najbolji među vama? Već u Try Modu, Kel’Thuzad vas neće ostaviti ravnodušnim! Za one koji nisu upoznati, na PTR serveru postoji specijalni quest koji vas za tri odigrane partije na PTR serveru nagrađuje sa 850 gemova (750 košta novi heroj). Nažalost, ovo se ne računa u vaš budžet na main serveru, ali barem možete bez trošenja pravog novca da isprobate Kel’Thuzada ili nekog drugog heroja.

Pored Kel’Thuzada, tu su i novi reworkovani heroji o kojima smo pisali pre par dana. Lt. Morales traži svoje mesto među top hilerima Nexusa. Koncept je putpuno drugačiji sa upotrebom energije umesto mane. Talenti su sada lepo raspoređeni. Svaki tier odnosi se sa neku od magija ili neko sredstvo odbrane (block, armor itd).

Ako ste ljubitelji Jaine, novi rework će vam se sigurno svideti. Ice block se vraća, zajedno sa reworkovanim talentima. Tu je i dobri stari blink, jer kakav je to mage bez blinka? Jaina bez ovih stvari jednostavno nije heroj kakav je zamišljen. Radujemo se potencijalnom povratku legendarnog frost magea u metu.

Takođe, i Leoric je dobio dosta zanimljiv rework. Transformacija iz solo lanera/wave clear heroja ka više tenk orijentaciji je bio dosta realan potez. Sigurni smo da Blizzard nije imao zamisao kada su pravili Undying Warrior heroja da bude korišćen u PvE svrhe. Izbačen je Burning Rage i Spell Shield (nešto čemu Blizzard teži na svim herojima), dosta talenta je preuređeno ili prebačeno na drugu tier listu.

Sve izmene na talentima i detaljan patch notes možete pogledati na OVOM linku. Javite nam vaše utiske o Kel’Thuzadu na našem forumu.

HotS

Šta nam to nagoveštava HotS Twitter nalog?

Kada je u pitanju Heroes of the Storm i najava novog sadržaja, Blizzard često voli da tizuje i zadirkuje svoje fanove nekim malim nagoveštajima pre nego što zvanično objavi nov sadržaj i onda da posmatra fanove kako pokušavaju da razotkriju šta nam to novo stiže.

HotS ponedeljak 15.01. 21:02 Komentara: 1

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

HotS četvrtak 21.12. 21:04 Komentara: 4

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 4

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 4

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu