Esports B92.net

Obey the Call! Kel’Thuzad konačno stiže u Nexus!

Da, dobro ste pročitali naslov. Najtraženiji karakter u poslednje vreme iz WarCraft univerzuma konačno ulazi i u Heroes of the Storm.

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Direktno sa GamesComa iz Nemačke stižu nam sjajne vesti. Kel’Thuzad, Archlich of Naxxramas, konačno je zakucao i na vrata Nexusa. Međutim, Kel’Thuzad ne stiže sam u Nexus. Hintovi koje je Blizzard izbacivao poslednjih dana u vidu sliku, ustvari su novi skinovi za određenje heroje. Zli Necromancer uspeo je da preobrazi neke od najplemenitijih heroja, pa smo tako dobili Death Knight Sonya, Dread Lord Jaina i Crypt Queen Zagara!

Ono što možemo da naslutimo je da nas najverovatnije očekuje i neki novi mini event, Call of Kel’Thuzad. Barem je praksa do sada bila posle svakog GamesComa, pa smo tako imali Machines of Warr i Eternal Conflict.

Još uvek nije poznato šta će Kel’Thuzad biti, ali najverovatnije se radi o novom assassin heroju. S obzirom da je GamesCom tek počeo, Blizzard nije otkrio nikakve dodatne informcaije za novog heroja. Ekskluzivno pravo da probaju novog heroja svakako imaju posetioci najvećeg sajma igara u Evropi. Više o Kel’Thuzadu znaćemo u sredu kada će biti predstavljen njegov spotlight video.

Do tada uživajte u novom videu i pratite nas za nove informcaije sa GamesComa!

HotS

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 2

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 3

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0

MVP Black osvojio BlizzCon sa samo jednom izgubljenom mapom!

Konačno je tu! Više puta im je izmakao, ali ne i ove godine. MVP Black napokon je osvojio BlizzCon! Nažalost, Fnatic drugi put zaredom završava BlizzCon na drugoj poziciji. MVP Black ujedno je postao i prvi šampion HGC lige, koja se pokazala kao jedna od najboljih stvari koju je Blizzard uradio u 2017 godini kada je Heroes eSports u pitanju.

HotS nedelja 5.11. 02:53 Komentara: 0

HGC Finals: EU vs KR polufinale - NA nije napravio čudo

U neku ruku smo i očekivali EU vs KR završnicu, ali malo ko je očekivao da baš ova dva EU tima budu u Top 4. Expert je sinoć napravio najveće iznenađenje pobedivši Team Dignitas. NA timovi bili su na pragu istorijskog uspeha, ali na kraju su bolji timovi preovladali.

HotS subota 4.11. 15:55 Komentara: 0

HGC Finals Top 8: Ko osvaja BlizzCon?

Ostalo je nešto malo manje od 24 sata do početka najbitnijeg događaja za sve Blizzard fanove. Nakon grupne faze, od šeasnest timova ostalo je samo osam, Četiri duela, a samo jedna šansa. Nema mesta za greške. Nema mesta za slabe.

HotS četvrtak 2.11. 21:08 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu