HotS: Blizzard časti sa Mega Hero Bundle od 25. aprila!

Blizzard časti sve nove i stare igrače sa čak 20 besplatnih heroja i paketom koji vama najviše odgovara!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 21.04.2017.

09:11

HotS: Blizzard časti sa Mega Hero Bundle od 25. aprila!
foto: Blizzard

Blizzard ne prestaje da nas oduševljava sa sjajnim vestima kada je HotS 2.0 u pitanju. Spremili su još jednu veliku nagradu za sve igrače 25. aprila odmah po dolasku nove ere HotS-a. Ova vest najviše će obradovati nove igrače, ali i stare veterane kojima možda baš ovi heroji fale da upotpune kolekciju. O čemu je reč?

Blizzard je spremio Mega Hero Bundle koji sadrže 20 heroja, svaka sa jedinstevnom temom. To su Assassin Mega Bundle, sastavljena od skoro svih assassina u igri. Zatim Bundle koji sarži po nekog heroja iz svake klase. Treći Bundle na raspolaganju sadrži skoro sve Support i Specialist heroje. Dok se poslednji Tank i Bruisers Bundle sastoji od jakih frontline heroja. Na vama je da odlučite koji vam od ova četiri Bundle paketa najviše leži, a Blizzard vas nagrađuje for free.

Svako ko se uloguje u igru od 25. aprila do 22. maja dobija od Blizzarda na poklon 100 Gems, koji su dovoljni za kupovinu jednu od ovih Mega Hero Bundle kombinacija. Napravite svoj izbor pametno, jer jednom kada potrošite ovih 100 Gems nećete moći da kupite ostale Bundlove. Za starije igrače kojima ovaj Bundle i ne značni mnogo, naš savet je da napravite novi account i možete sebi da obezbedite 20 heroja koji su dovoljni da odmah uskočite u Hero ili Team League.

Verujemo da je težak izbor pred vama, tako da će možda ova mala anketa koju je Blizzard sproveo da vam pomogne pri odluci. Sadržaj svakog Mega Hero Bundlea i anketu možete pronaći na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: