Esports B92.net

HotS: Blizzard časti sa Mega Hero Bundle od 25. aprila!

Blizzard časti sve nove i stare igrače sa čak 20 besplatnih heroja i paketom koji vama najviše odgovara!

nikola savić klan rur
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Blizzard ne prestaje da nas oduševljava sa sjajnim vestima kada je HotS 2.0 u pitanju. Spremili su još jednu veliku nagradu za sve igrače 25. aprila odmah po dolasku nove ere HotS-a. Ova vest najviše će obradovati nove igrače, ali i stare veterane kojima možda baš ovi heroji fale da upotpune kolekciju. O čemu je reč?

Blizzard je spremio Mega Hero Bundle koji sadrže 20 heroja, svaka sa jedinstevnom temom. To su Assassin Mega Bundle, sastavljena od skoro svih assassina u igri. Zatim Bundle koji sarži po nekog heroja iz svake klase. Treći Bundle na raspolaganju sadrži skoro sve Support i Specialist heroje. Dok se poslednji Tank i Bruisers Bundle sastoji od jakih frontline heroja. Na vama je da odlučite koji vam od ova četiri Bundle paketa najviše leži, a Blizzard vas nagrađuje for free.

Svako ko se uloguje u igru od 25. aprila do 22. maja dobija od Blizzarda na poklon 100 Gems, koji su dovoljni za kupovinu jednu od ovih Mega Hero Bundle kombinacija. Napravite svoj izbor pametno, jer jednom kada potrošite ovih 100 Gems nećete moći da kupite ostale Bundlove. Za starije igrače kojima ovaj Bundle i ne značni mnogo, naš savet je da napravite novi account i možete sebi da obezbedite 20 heroja koji su dovoljni da odmah uskočite u Hero ili Team League.

Verujemo da je težak izbor pred vama, tako da će možda ova mala anketa koju je Blizzard sproveo da vam pomogne pri odluci. Sadržaj svakog Mega Hero Bundlea i anketu možete pronaći na ovom linku.

HotS

HotS: Nova sezona doživela debakl na startu!

Jučerašnji patch, pored velikih gejmplej izmena, doneo je sa sobom novi MMR sistem. Igrači su nestrpljivo čekali Performance-Based Matchmaking na startu nove sezone. Ipak mnogi od njih su umesto zadovoljstva doživeli velike frustracije, što je navelo Blizzard da momentalno reaguje!

HotS četvrtak 14.12. 12:33 Komentara: 2

Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

HotS sreda 13.12. 13:09 Komentara: 3

RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu - prijavite se!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da najavimo još jedan u nizu Heroes of the Storm turnira na našim područijima. Nakon uspešnog prošlogodišnjeg turnira na Games.con-u, koji je ujedno bio prvi turnir u Srbiji u ovoj popularnoj Blizzardovoj MOBA igri, vraćamo se na mesto zločina!

HotS petak 17.11. 18:33 Komentara: 0

MVP Black osvojio BlizzCon sa samo jednom izgubljenom mapom!

Konačno je tu! Više puta im je izmakao, ali ne i ove godine. MVP Black napokon je osvojio BlizzCon! Nažalost, Fnatic drugi put zaredom završava BlizzCon na drugoj poziciji. MVP Black ujedno je postao i prvi šampion HGC lige, koja se pokazala kao jedna od najboljih stvari koju je Blizzard uradio u 2017 godini kada je Heroes eSports u pitanju.

HotS nedelja 5.11. 02:53 Komentara: 0

HGC Finals: EU vs KR polufinale - NA nije napravio čudo

U neku ruku smo i očekivali EU vs KR završnicu, ali malo ko je očekivao da baš ova dva EU tima budu u Top 4. Expert je sinoć napravio najveće iznenađenje pobedivši Team Dignitas. NA timovi bili su na pragu istorijskog uspeha, ali na kraju su bolji timovi preovladali.

HotS subota 4.11. 15:55 Komentara: 0

HGC Finals Top 8: Ko osvaja BlizzCon?

Ostalo je nešto malo manje od 24 sata do početka najbitnijeg događaja za sve Blizzard fanove. Nakon grupne faze, od šeasnest timova ostalo je samo osam, Četiri duela, a samo jedna šansa. Nema mesta za greške. Nema mesta za slabe.

HotS četvrtak 2.11. 21:08 Komentara: 0
strana 1 od 11 idi na stranu