Esports B92.net

Scholomance Forbidden Library donosi novi Story mode i lobije u Battlegrounds

Kada su studenti Scholomance Akademije krenuli u zabranjenu biblioteku kako bi pronašli testove, sačekalo ih je jedno iznenađenje. Ono što su tražili nisu uspeli da pronađu, ali su zato otkrili sve što je Blizzard pripremio za nas u narednih mesec dana.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Kao što u trejleru možemo da vidimo, prve nedelje nas čekaju velike promene u popularnom Hearthstone modu – Battlegrounds. Najvažnija promena je to što dobijamo mogućnost da pravimo privatne lobije. Ukoliko započnete meč sa maksimum 3 igrača, to znači da ćete igrati Ranked meč. Ukoliko vas u lobiju ima 5 ili više, igraće se privatni lobi. Ovo će igračima i zajednici omogućiti da igraju sa drugarima, kao i da započnu organizaciju Battlegrounds turnira. Takođe stižu i tri potpuno nova heroja, kao i par bafova i nerfova. Detaljno o svim Battegrounds promenama možete pročitati na ovom linku.

Uz Battlegrounds poruke dobijamo nekoliko promene za standard. Secret Passage, Cabal Acolyte i Dark Glare će dobiti potrebne nerfove, dok će nekoliko karata dobiti baf. Detaljnije o svim promenama možete pročitati na ovom linku.

U drugoj nedelji ovog peča, koja počinje 15. septembra, dobijamo potpuno novi single player mod, koji će se zvati Book of Heroes. Kroz ovaj mod, Bllizard želi da nam ispriča priču o herojima koji su sastavni deo igre. Prva će biti Jaina, koja će kao i svi ostali morati da savlada 8 različitih heroja. Kada ih sve pobedite, igrači će dobiti pack koji je sastavljen od standardnih karata specifičnih za tu klasu. U ovom slučaju to će biti Mage. Svakog meseca narednih godinu dana, po jedan heroj će dobiti svoju priču, da bi na kraju nakon inicijalnih 10 dobili i dva iznenađenja, tj. dve dodatne priče.

Za treću nedelju vraća se Heroic Tavern Brawl, posvećen onim najboljim igračima. Biće potrebno da uložite 1000 golda ili 10$ ukoliko želite da se takmičite. Deluje kao veoma skupa opcija, ali ukoliko verujete svojim veštinama, nagrade mogu da budu fantastične.

Prošli put igrači bi dobili jedan besplatan pokušaj, pa ćemo videti da li će Blizzard ponovo biti tako darežljiv. Da li ste zadovoljni promenama koje donosi Scholomance Forbidden Library?