Hearthstone svetsko prvenstvo – izašle deck liste takmičara!

Završnica HCT 2017 je na samo nedelju dana od nas, i trodnevni spektakl nas sledećeg vikenda (18-21. januar) očekuje u Amsterdamu, gde se 16 najboljih takmičara iz 2017. godine bori za titulu Hearthstone šampiona.

eSports

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 12.01.2018.

13:44

Hearthstone svetsko prvenstvo – izašle deck liste takmičara!

Kako je uvek do sada bilo kada su u pitanju zvanični Hearthstone događaji u organizaciji Blizzarda, i sada sve deck liste takmičara su potpuno javne kada igrači završe sa prijavama istih. Tako da nema nikakvih tajni kada se dođe na turnir.

Kao što je i očekivano, ubedljivo dominiraju Razakus Priest i CubeLuck, a odmah tu iza su i Druid sa Jade i Aggro varijantama, kao i Tempo Rogue.

Iznenađuje veoma mali broj Aggro/Murloc Paladina, koga su ponela samo tri igrača, kao i odsutvo Burst/Tempo Secret Magea, jer dva magea na turniru igraju sporije, Control varijante ove klase, jedna “klasična” kontrola, a druga sa akcentom na velike spellove.

Na kraju, zanimljivo je da ćemo na turniru videti i jednog jedinog Huntera, i to Aggro Huntera koga je poneo Orange. Očekivano, i pomalo tužno, niti jedan jedini Warrior i Shaman špil neće biti prisutni ove godine na svetskom prvenstvu, ali ruku na srce, ovo su klase koje su dominirale prethodnih godina, tako da je i vreme da malo “odmore”.

Deck liste svih igrača, možete pronaći na zvaničnoj stranici prateći ovaj link, a kada ih dobro analizirate onda možete i bolje da procenite ko je vas favorit za titulu šampiona i zatim odete i glasate za njega, kako bi potencijalno osvojili do 6 KNC packova.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: