Esports B92.net

Blizzard najavio novu Hearthstone ekspanziju i mod

Nismo se pošteno naigrali ni prethodne ekspanzije, a Blizzard je već najavio novu, koja će se zvati Madness at the Darkmoon Faire. Ona stiže 17. novembra, a sa njom stiže i potpuno novi Game Mode - Hearhtstone Duels.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Da, dobro ste čuli, već za manje od mesec dana nam stiže potpuno nova Hearthstone ekspanzija, koja će nam doneti veliki broj novih karata, 135 tačnije. Za sada još uvek imamo minimalno informacija o svim novim kartama, ali znamo da se vraćaju neka dobro poznata liče, kao što su Old Gods: C’thun, N’Zoth, Yogg-Saron, i Y’Shaarj. Svaki od njih sa sobom nosi veoma moćan Battlecry (efekat koji se aktivira kada odigrate kartu) koji će imati cilj da kompletno preokrene tok meča.

Još jedna veoma važna nova stvar je Corrupt mehanika. Neke karte će imati taj efekat, a on će se aktivirati tek kada prethodno odigrate kartu skuplju od nje.

Ubrzo nakon toga predstavljen je novi Game Mode, koji nas dosta podseća na modifikovanu verziju Arene, što će biti jasno svima koji su do sada imali prilike da igraju Hearthstone.

Za početak, birate heroja, poseban Hero Power, početni Treasure, da bi na kraju sastavili špil od 16 karata. Nešto nalik Dungeon Run igrama, borićete se sa drugim igračima sve dok ne izgubite 3 partije. Nakon svake partije postajete sve jači, tako što dobijate više HP-a, karata i Treasure-a.

Ukoliko želite da isprobate novi Game mode, to ćete moći da uradite već danas ukoliko pazarite jedan od dva nova Madness at the Darkmoon Faire Bundle-a. Ukoliko niste voljni da potrošite novac, novi mod ćete moći da igrate od 17. novembra kada bude izašao zajedno sa novom ekspanzijom. Takođe postoji šansa da dođete do Early Acces-a ukoliko gledate Hearthstone strimove. Na svakih sat vremena, Blizzard će podeliti 500 ključeva, koji će vam omogućiti da igrate novi mod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.