Esports B92.net

Hearthstone: Blankieh pobednik trećeg Games.CON-a!

I ove godine u RUR Blizzard Areni jedan od najvećih i najposećenijih turnira bio je upravo onaj u popularnoj kartičnoj igri Hearthstone.

Nikola Savić RUR
Podeli

Prijavilo se skoro 50 takmičara, tako da smo najpre igrali grupnu fazu i zatim Top 16 plej-of. Veliki broj uzbudljivih mečeva sa puno preokreta i pre svega odlični mečevi na samom strimu koji su prenosili Uber, Nesha i HotGirl, učinio je ovaj Hearthstone turnir jednim od najboljih do sada u regionu, zajedno sa prepunim gledalištem u Blizzard areni koja je uživo pratila mečeve.

Na kraju, do finala su došla dva igrača sa Even Paladinima, špilom koji nije bio toliko popularan na turniru, ali se ipak našao u finalu. Blankieh i Giwe su pružili odlične partije i svako je jednako zaslužio da ode kući kao šampion, ali je na kraju Blankieh ipak zasluženo odneo pobedu, odličnom i strpljlivom igrom, ali i dobro pripremljenim lajnapom koji je dominirao na turniru.

Glavni hit finala jeste svakako Rush Warrior koji je poneo šampion Blankieh i koji mu je bio prosto nezaustavljiv tog dana i koji ga je i proslavio, i biće zanimljivo videti kako će ovaj špil raditi sada u novoj meti, kada je dobio neke nove alate.

Mi čestitamo pobedniku i svim ostalim učesnicima, te nam ostaje samo da se nadamo da ćemo u narednoj godini doći sa još većim i boljim turnirima!

Izvor: RUR

Hearthstone

Hearthstone: Sawovsky Rastakhan Analiza #3

Počela je sezona otkrivanja karata zvaničnim strimom na kome smo videli novih devet karata, od kojih je čak tri bilo Mage, tako da sada znamo čak pet novih Mage karata iz ovog seta i neka slika i ideja seta polako kreće da se kristališe.

Hearthstone utorak 20.11. 15:46 Komentara: 7