Thijs šampion EU v CN, kući se vraća sa novim Aston Martinom!

Završen je još jedan tradicionalni duel Kine i Evrope, i ovoga puta titula se ponovo vraća u Evropu, nakon što je u 2017. Kina po prvi put prekinula niz evropskih pobeda u ovom takmičenju.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Četvrtak, 04.10.2018.

23:56

Thijs šampion EU v CN, kući se vraća sa novim Aston Martinom!

Šampionsko zvanje i novi Aston Martin ovoga puta odlaze u ruke dvostrukog šampiona Evrope, Holanđanina Thjisa, koji je u finalu rezultatom 3-2 protiv Kineza XiaoT.

XiaoT je u veoma uzbudljivom finalu bio svega 1 Damage od toga da on postane šampion i osvoji Aston Martin, tako da će sada morati da se “zadovolji” sa 10 000 dolara, koliko osvaja drugo mesto.

Ukoliko ste propustili ovo veoma zanimljivo finale, možete ga, zajedno sa engleskim komentatorima, odlgedati na Thjisovom Twitch kanalu ispod: Watch EU vs CN 2018 Final Day | 250k Prizepool | ft. DrJikininki & Jia Dee from ThijsHS on www.twitch.tv Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: