Hearthstone: Vraća nam se C’thun – sada kao Mech!

Blizzard je juče objavio zvanični raspored otkrivanja novih karata u naredne dve nedelje, gde vidimo tačno kada, u koliko sati, i na kojoj lokaciji će biti otkrivena nova karta.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 19.07.2018.

17:44

Hearthstone: Vraća nam se C’thun – sada kao Mech!

Ovo je veoma lep i elegantan način da znamo kada ćemo moći da vidimo nove karte i Blizzard ga praktikuje već par ekspanzija. Zajedno sa ovim rasporedom idu i male sličice koje su isečci sa celih artova tih karata, i koje služe da nam daju mali nagoveštaj šta to može biti ta karta. Sve te sličice zajedno sa rasporedom otkrivanja karata možete videti na ovom linku.

Ono što nam je svima odmah zapalo za oko jeste jedna karta koja će biti otkrivena 29. jula preko IGN-a. Ukoliko pogledate sličicu iznad videćete našeg starog znanca, samo u mehaničkom obliku. Tako je, to je Mecha C’thun!

Šta mislite šta li će raditi ova karta? Da li će tematski biti slična kao i stari C’thun? Možda dobija bonus statse svaki put kada odigramo Magnetic mehaniku? Stvarno nemamo predstavu, ali deluje jako zanimljivo i nadamo se da će Blizzard napraviti zabavnu i igrivu kartu od novog Mecha Cthuna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: