Face Collector – nova legendarna Rogue karta!

Večeras je na zvaničnom Hearthstone Youtube kanalu izašao novi video iz serijala “Hearthside Chat”, gde nam Piter Vejlen ovoga puta govori više o Echo mehanici i o tome kako je nastala, a usput smo imali prilike da vidimo i dve nove karte!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 22.03.2018.

19:19

Face Collector – nova legendarna Rogue karta!

U videu nam Piter otkriva da je prethodna tema ekspanzije trebalo da bude sa temom rešavanja misterije i ubistva, ali da su to vremenom odbacili i odatle se kasnije rodio The Witchwood.

Čuli smo veoma zanimljivu priču o tome kako su došli do Echo mehanike, koja je nova ključna reč u ovoj ekspanziji. Sve je počelo sa mehanikom Ghostly iz pomenute ekspanzije rešavanja misterija, i to su bile karte koje imaju neki dobar efekat i dobre statse, ali su u vašoj ruci samo jedan potez, nakon čega nestaju. Odatle se vremenom razvila Echo mehanika.

Dve nove karte koje smo videli su Face Collector, novi Rogue legendarni minion koji je 3 mane 2/2, ima Echo mehaniku, kao i Battlecry da nam stavlja random legendarnu kartu u ruku. Na prvi pogled nismo sigurni koliko je jaka ova karta, ali nikada ne treba zanemariti “value generatore”, što Face Collector sigurno jeste. Turn 9 ga možete odigrati 3 puta, možete ga vratiti nazad u ruku ili kopirati… opcija je puno, ali je glavno pitanje koliko se isplati raditi sve to zarad jedne random legendarne?

Druga karta je sa kompetitivne strane nekako zanimljivija, zove se Warpath i u pitanju je common Warrior spell. Košta dve mane i ima isti efekat kao i Whirlwind, ali i Echo mehaniku, što znači da možete ga odigrati i po nekoliko puta u potezu. Veoma zanimljiva i svestrana karta koja će sasvim sigurno naći svoje mesto u sporijim Warrior špilovima, kao što su Control i Fatigue, jer postoji jako puno načina da se njen efekat iskoristi adekvatno.

Uživajte u pomenutom videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: