Hearthstone: Blizzard časti sa 17 packova!

Blizzard je izgleda čuo stalne žalbe o tome kako je sve teže sakupiti dobru Hearthstone kolekciju, pa sve češće viđamo akcije gde dobijamo besplatne packove.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 21.03.2018.

21:07

Hearthstone: Blizzard časti sa 17 packova!

Ovoga puta možemo dobiti čak i do 15 packova na račun kuće, jer Blizzard časti povodom početka godine Gavrana, odnosno nove Hearthstone rotacije.

O čemu se radi? Specijalna proslava povodom dolaska nove Standard godine (The Year of the Raven) počinje narednog ponedeljka, 26. marta i trajaće sve do 9. aprila.

Tokom trajanja ove proslave svaki daily quest koji uradite, pored regularne nagrade nam donosi i jedan Hearthstone pack neke od ekspanzija iz prošle godine (nasumično dobijemo Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne ili Kobolds & Catacombs pack).

Proslava traje 15 dana i to je zagarantovanih 15 ekstra packova, ali ako sačuvate do dva Questa iz tri dana pre nego što krene ova akcija, i onda ih rešite kada ona krene, možete sebi obezbediti još 2 packa preko, tako da ovo znači čak 17 packova.

Čini nam se da se Blizzard kao nikada do sada nije ovoliko “otvorio”, tako da ovu akciju svakako pozdravljamo i nadamo se da će ih biti još ubuduće.

Već se zna i da kada dođe The Witchwood ekspanzija, da ćemo dobiti barem desetak packova iz ekspanzije putem različitih specijalnih kvestova, kao što to obično biva prilikom dolaska svake nove ekspanzije, tako da nas u narednih mesec dana potencijalno očekuje i preko 30 besplatnih packova!

Pored toga, Blizzard je “pustio ruku” i kada je preorder bonus u pitanju, pa tako sada umesto standarnih 50 packova, koliko se svih ovih godina dobijalo za preorder, za istu cenu ćemo dobiti 70 The Witchwood packova!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: