Šta se desi kada igrate Floating Watcher na Explosive Runes?

Zahvaljujući Wild areni koja je trajala do skoro u Hearthstoneu, neke interakcije koje bismo retko imali prilike da vidimo su isplivale na površinu, a jedna od njih je i ova iz naslova.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 19.03.2018.

20:06

Šta se desi kada igrate Floating Watcher na Explosive Runes?

Izvor: Klan RUR

Floating Watcher je u “svoje vreme” bio jedna od boljih Arena karata kod Warlocka, zato što je efekat bio lako ostvariv uz pomom Hero Powera Life Tap, i ukoliko protivnik ne nađe brzo odgovor, mogao se potpuno oteti kontroli (svi se sećamo njegovog čuvenog YEEESS, kada mu se aktivira efekat).
Ali, šta se desi kada ga odigrate pravo u protivnikov Secret Explosive Rune? Na prvi pogled, pomislili biste da će Floating Watcher umreti, a vi primiti 2 damage viška. Delimično ste u pravu, vaš heroh će primiti tih 2 damage viša, ali će Floating Watcher ostati živ, i to kao 6/2 minion!

Šta se tu tačno desi? Vi odigrate Floating Watchera, koji je 4/4 minion, Explosive Runes se aktivira i nanese 4 šete njemu i dva preko vama. Međutim, faza “povere smrti” se ne aktivira dok se ne razreše svi aktivni efekti, što znači da Floating Watcher još nije otišao na “groblje” i u trenutku kada vi primite 2 damage, pa će se aktivirati njegov efekat i dati mu 2/2, i on će preživati kao 6/2 minion, iako je u jednom trenutku bio na 0 healtha!

Veoma retka, ali svakako zanimljiva interakcija.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: