Lunara je novi Hearthstone heroj za Druida!

Vesela, i kako HotS igrači to dobro znaju – i pomalo iritantna, drajada Lunara, biće novi Hearthstone heroj za klasu Druida, poslednju klasu u Hearthstoneu koja nema svog alternativnog heroja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 27.02.2018.

19:53

Lunara je novi Hearthstone heroj za Druida!

Iako su neki možda očekivali nekog poznatijeg Druida, poput Taurena Hamuul Runetotem, moramo reći da nam se sasvim sviđa ovaj izbor i to što ćemo imati drajadu kao Druid heroja.

Ovaj alternativni druid heroj će se nabavljati veoma lako, baš kao što je to prošle godine bilo sa Maiev Shadowsong za Roguea – kada dođe nova standard godina, biće potrebno samo da odigrate 10 partija u standard formatu, i to je to – Lunara je vaša!

Lunara je “prva ćerka” poluboga Cenarijusa i predstvlja Warcraft karaktera koji je originalno nastao kao heroj u Heroes of the Storm, pa je zatim dospeo i WoW.

Pun art koji će se koristiri za nju u Hearthstoneu, možete videti ispod, a više detalja o novoj standard godini, pročitajte ovde.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: