Quest for Packs – prilika da osvojite i do 3000 HS packova!

Godina Mamuta u Hearthstoneu se polako približava kraju, i tu priliku će Blizzard iskoristiti zarad specijalnog događaja pod imenom “Quest for Packs”, koji nam daje priliku da osvojimo brojne i sjajne nagrade!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 01.02.2018.

06:15

Quest for Packs – prilika da osvojite i do 3000 HS packova!

Izvor: Klan RUR

Ovaj specijalni događaj će trajati tokom prve polovine februara, odnosno od 1. do 14. februara. Svaki Quest unutar igre koji rešite u ovom periodu (maksimalno 14) će se važiti kao jedna “srećka” za ovu nagradnu igru.

A šta to možemo da dobijemo? Pa, zaista ogromne stvari za našu kolekciju.

Prva i najveća nagrada se sastoji od tri stvari:

To su ukupno 3 000 packova(!) na vašem nalogu, po 1000 Un’goro, Frozen Throne i KNC packova. Ako ovo osvojite, zaista mislimo da na duže staze nećete morati da brinete o kolekciji. Ali to nije sve! Prvo mesto će na ličnu adresu dobiti i druge sjajne, fizičke stvari.

Verovatno najbolja stvar za prave WarCraft gikove je autentična kaciga Lich Kinga, njegov čuveni zaštitni znak uz pomoć kojeg Lich King upravlja armijom Undeadova. Ovakva jedna će upravo stići na vašu adresu ukoliko osvojite ovu grand nagradu.

Na kraju, treći deo ove velike nagrade za prvo mesto je i torba puna raznih Hearthstone stvarčica, kao što su majice, jastuci, lutkice, privesci i druge slične kul stvari.

Pored ove glavne nagrade, tu su dve “utešne” nagrade, koje će dobiti veliki broj igrača.

Ukupno 1000 igrača će osvojiti “Mammoth Card Bundle”, novi specijalni paket koji se sastoji od po 10 Un’goro, Frozen Throne i KNC packova. Nije baš ludnica kao nagrade za prvo mesto, ali je i te kako vredna nagrada.

Na kraju, 50 000 Hearthstone igrača će dobiti “utešnu” nagradu u vidu novog Mammoth Pack, koji sadrži po jedan Un’goro, Frozen Throne i KNC pack. Ništa posebno, ali nije za bacanje i bili bi smo zadovoljni makar i ovo da dobijemo.

Toliko što se tiče nagradne igre, ali stiže nam još jedna nova stvar, koju smo već pomenuli gore, to je Mammoth Card Bundle. Osim kao deo nagradne igre, ovaj paket se može i kupiti. Po ceni od 19 dolara se dobijaju po 10 Un’goro, Frozen Throne i KNC packova, što mislimo da je sasvim korektna ponuda, posebno što će ove karte biti u Standard rotaciji još narednih godinu dana, dakle biće i te kako u meti.

Ukoliko ste želeli da malo ojačate vašu kolekciju, mislimo da je ovaj Bundle idealna prilika.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: