Hearthstone: Konačno stižu ranked promene!

Veliki broj Hearthstone igrača se praktično već godinama žali kako je ladder postao izuzetno naporan i težak “grind” svakog meseca i kako su potrebne značajne promene kako bi se to iskustvo promenilo.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 25.01.2018.

21:15

Hearthstone: Konačno stižu ranked promene!

Izvor: Klan RUR

Penjanje iznova i iznova svakog meseca, značilo je favorizovanje brzih i Aggro špilova koji to mukotrpno penjanje mogu da odrade lakše. Blizzard je skoro godinu dana pričao kako “rade” na planu da to promene, ali sve do večeras nismo čuli ništa konkretno.

Sada je konačno tu informacija šta nas to očekuje! U najnovijem “Designer Insights” videu na zvaničnom Hearthstone Youtube kanalu, Ben Brode nam je otkrio da, počev od martovske sezone, stižu velike promene koje će značajno olakšati napredovanje.

Od sada ćemo novu sezonu uvek počinjati tačno 4 ranka ispod onog gde smo završili prethodnog meseca. Ukoliko sezonu završimo kao rank 11, narednu počinjemo kao rank 15, a ukoliko smo bili Legend rank, sezonu startujemo sa ranka 4, umesto ranka 16 kako je bilo do sada, što je zaista pravo olakšanje i promena koju pozdravljamo.

Ovo je drugi veliki set Raneked promena, nakon što smo pre godinu dana dobili zagarantovane rankovena svakih 5 levela, odnosno to da ne možemo da padnemo ispod rankova 15, 10 i 5, jednom kada ih pređemo.

Osim ove promene, od marta će svaki rank imati po 5 zvezdica, dakle više neće biti postepenog povećanja sa dve do pet zvezdica.

Na kraju, jedna važna promena za nove igrače, za cardback više nećete morati da dogurate do levela 20, već će biti dovoljno samo 5 pobeda u sezoni i mesečni Cardback je vaš.

Ove promene će penjanje na laderu svakako učiniti lakšim i zabavnijim, i smanjiće se osećaj obavljanja “posla”. Ujedno će se razrediti igrači po nivoima, pa ćete uvek imati osećaj kao da zaista igrate sa ljudima koji su vaše veštine i imaju kolekcije slične kao i vi.

Mislimo da su ovo promene u odličnom pravcu i jedva čekamo mart da ih testiramo! Koje je vaše mišljenje?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: