Predsednica Tajvana čestitala Tomu na tituli HS šampiona

U vikendu iza nas održano je četvrto po redu Hearthstone svetsko prvenstvo.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 23.01.2018.

15:41

Predsednica Tajvana čestitala Tomu na tituli HS šampiona

Prvi put do sada, titulu je osvojio predstavnik azijskog kontinenta, i to Tajvanac Čen “tom60229” Vei Lin, pobedom nad Fr0zenom u neverovatno uzbudljivom finalu.

Tom je od svih igrača u top 4 važio za verovatno najmanjeg favorita, ali je pokazao još jednom da nikoga ne treba otpisivati, čak ni u trenutku kada je gubio sa 2-0 u finalu, stisnuo je zube u pobedio sa 3-2.

Ovom sjajnom pobedom upisao je sebe u istoriju esporta i stekao večnu slavu kao četvrti Hearthstone šampion u istoriji. Osim toga, osvojio je i pozamašan ček na 250 000 dolara, i pokupio brojne simpatije i fanove širom sveta, ali pre svega tamo gde je svakom najbitnije – u rodnoj grudi.

Njegovi sunarodnici su oduševljeni uspehom zemljaka i veličaju ga na sav glas potpuno zasluženo, a vest o ovom velikom uspehu nije zaobišla ni najvažniju osobu u zemlji, predsednicu Tajvana Cai Ing-ven, koja je putem Tvitera javno uputila čestitke ovom mladom esportisti, na fantastičnom uspehu i najboljem reprezentovanju zemlje.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: