Proklestvo packova se nastavlja – Kolento ispao!

Jutros po našem vremenu startovalo je Hearthstone svetsko prvenstvo, četvrto po redu od kada je izašao Hearthstone.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 18.01.2018.

16:55

Proklestvo packova se nastavlja – Kolento ispao!

Igrani su mečevi grupa A i B, i odmah velika iznenađenja na samom startu. Aktuelni šampion i vicešampion Evrope, Hoej i Kolento, u startu su ispali iz daljeg toka takmičenja!

Kolento, glavni favorit i ljubimac publike, je oba svoja meča izgubio nakon što je otvorio sa vođstvom, najpre je protiv SamuelTsao imao dve meč lopte, ali ga je izdao Jade Druid, dok je u meču za opstanak poveo sa 2-0 protiv kineskog predstavnika, ali su onda usledila tri vezana poraza sa Tempo Rogueom i poraz od 3-2.

Vidno uzrujani Kolento se tako oprostio od šanse da se konačno dokaže onom glavnom titulom, titulom šampiona sveta, već prvog dana takmičenja, a takozvano “pack” prokletstvo se nastavlja. Svako ko je bio glavni favorit publike u glasanju za packove, je po pravilu podbacio, najpre je Thjis prošle godine ispao u prvoj fazi, zatim je Pavel na zimskog evropskom šampionatu doneo samo jedan pack publici koja je masovno glasala za njega, da bi sada ovu neslavnu tradiciju nastavio i Ukrajinac.

Iz grupa A i B dalje su prošli odlični Kanađanin DocPwn i SamuelTsao. Ko će im se pridružiti iz grupa, saznaćemo u subotu, kada se igraju mečevi za prolaz između Tom60229 i Orange u grupi A, odnosno Muzzy i JasonZhou u grupi B, dok se sutra od 8 i 30 po našem vremenu igaju mečevi drugog dana, u grupama C i D, i koje takođe možete pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu www.twitch.tv/playhearthstone

Ko će do titule šampiona sveta u Hearthstoneu i čeka na 250 000 dolara? Da li je vaš favorit još uvek u igri?

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: