Esports B92.net

HS svetsko prvenstvo – osvojite do 6 packova glasanjem!

Četvrto po redu Hearthstone svetsko prvenstvo je na manje od nedelju dana od nas, startuje sledećeg četvrtka, 18. januara i održaće se u Amsterdamu.

nikola savić klan rur
Podeli

Sada već tradicionalno, Blizzard daje inicijativu široj igračkoj publici da prati i navija za svoje omiljene takmičare, tako što organizuje glasanje za šampiona, odnosno za onog ko je vaš favorit i mislite da će baš on osvojiti titulu.

Dovoljno je samo da glasate i već ste osvojili jedan garantovani Kobolds and Catacombs pack, a kako vaš favorit bude napredovao, možete osvojiti do 6 KNC packova. Przinaćete, sasvim primamljiva brojka, zato glasajte pažljivo.

Na svetskom prvenstvu učestvuje 16 takmičara iz regiona širom sveta, koji su tokom prošle godine pokazali zavidno znanje i uz malo sreće zasluženo došli do završnog turnira sezone. Konkurencija je ovoga puta zaista jaka, iz svih regiona nam dolaze poznati i kvalitetni igrači.

Kao po običaju, mi vam dajemo našeg favorita, ali nemojte nas držati za reč – glasaćemo za Purplea! Ko je vaš favorit? Da se lakše odlučite, pogledajte deck liste koje će igrači igrati na prvenstvu.

Glasanje možete obaviti prateći ovaj link, samo birajte pažljivo, jednom kada zaključate vašeg favorita, to je to. Glasanje možete obaviti do 16. januara, zato požurite!

Izvor: Klan RUR

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5
strana 1 od 21 idi na stranu