Esports B92.net

Hearthstone svetsko prvenstvo – izašle deck liste takmičara!

Završnica HCT 2017 je na samo nedelju dana od nas, i trodnevni spektakl nas sledećeg vikenda (18-21. januar) očekuje u Amsterdamu, gde se 16 najboljih takmičara iz 2017. godine bori za titulu Hearthstone šampiona.

nikola savić klan rur
Podeli

Kako je uvek do sada bilo kada su u pitanju zvanični Hearthstone događaji u organizaciji Blizzarda, i sada sve deck liste takmičara su potpuno javne kada igrači završe sa prijavama istih. Tako da nema nikakvih tajni kada se dođe na turnir.

Kao što je i očekivano, ubedljivo dominiraju Razakus Priest i CubeLuck, a odmah tu iza su i Druid sa Jade i Aggro varijantama, kao i Tempo Rogue.

Iznenađuje veoma mali broj Aggro/Murloc Paladina, koga su ponela samo tri igrača, kao i odsutvo Burst/Tempo Secret Magea, jer dva magea na turniru igraju sporije, Control varijante ove klase, jedna “klasična” kontrola, a druga sa akcentom na velike spellove.

Na kraju, zanimljivo je da ćemo na turniru videti i jednog jedinog Huntera, i to Aggro Huntera koga je poneo Orange. Očekivano, i pomalo tužno, niti jedan jedini Warrior i Shaman špil neće biti prisutni ove godine na svetskom prvenstvu, ali ruku na srce, ovo su klase koje su dominirale prethodnih godina, tako da je i vreme da malo “odmore”.

Deck liste svih igrača, možete pronaći na zvaničnoj stranici prateći ovaj link, a kada ih dobro analizirate onda možete i bolje da procenite ko je vas favorit za titulu šampiona i zatim odete i glasate za njega, kako bi potencijalno osvojili do 6 KNC packova.

Izvor: Klan RUR

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Hearthstone petak 17.11. 20:25 Komentara: 1
strana 1 od 21 idi na stranu