Stigla su tri besplatna Kobolds and Catacombs packa!

Nadoknada za izgubljene dnevne kvestove u Hearthstoneu tokom jednog perioda decembra je sada tu!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 05.01.2018.

08:18

Stigla su tri besplatna Kobolds and Catacombs packa!

Iz Blizzarda su najavili da će početkom januara na naše Battle.net naloge stići 3 besplatna Kobolds and Catacombs packa, što se desilo večeras po našem vremenu.

Možete ih pronaći u novom “Gift” delu Battle.net klijenta (odakle pokrećete sve vaše Blizzardove igre). To dugme se nalazi u desnom gornjem ćošku, odmah desno od vašeg imena, izgleda kao ikona u obliku poklona, što možete vidieti na sličici ispod:
Svakako je dobro što smo dobili bar nekakvu nadoknadnu, ali ostaje pitanje da li je ona dovoljna da pokrije gubitke koje su pojedini igrači imali. Tokom trajanja ovog problema mnogi igrači skoro pa i dve nedelje nisu dobijali dnevne kvestove, što vredi i daleko više od 300 golda. Istina, postojale su i cake kako da uspete da dobijete kvestove, ali to je nešto što prosečan Hearthstone igrač svakako nije mogao da zna ukoliko ne posećuje redovno Reddit i slična mesta.

Sa druge strane, mnogi Arena igrači su pogotovo oštećeni jer svoj gold gotovo nikada ne troše na packove, već na Arenu, pa su pitali zašto nismo jednostavno mogli da dobijemo 300 golda, umesto 3 packa, a isto važi i za one koji gold možda nisu planirali da potroše baš na Kobolds and Catacombs packove, već na neke druge.

Bilo kako bilo, požurite sa otvaranjem ovih packova i srećno!

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: