Esports B92.net

Stiže nam Brawl svetskih prvaka u Hearthstone!

Mislili ste da će samo WoW dobiti zvanični Classic server? E pa, varate se!

nikola savić klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

I Hearthstone će, bar na jednu nedelju u formi Tavern Brawla, dobiti nazad neke stari stvari. To nećebiti vanila u klasičnom smislu, ali će biti Brawl posvećen prethodnim svetskim šampionima, u čast četvrtog Hearthstone svetskog šampionata, koji se ovog januara održava u Amsterdamu.

U tom Brawlu igrači će nasuminčno ući u kožu Pavela, Ostkake ili Firebata, i igrati identične špilove koje su oni igrali na tim šampionatima kada su uzeli titule. Ono što nam je ovde posebno zanimljivo je što ćemo ponovo, u tih par dana, imati priliku da igramo neke stare jake karte u onoj formi kako su izgledali pre nego što su nerfovane.

Ovo su otkrili datamineri, koji su u novom patchu iskopali podatke o ovom Brawlu. Tako ćemo opet imati prilike da igramo Big Game Huntera koji košta 3 mane, Keeper of the Grove sa 2/4 statsima, 2 mane Fiery War Axe, 5 mana Aukcionara, Blade Flurry koji košta svega 2 mane i pritom nanosi štetu i protivničkom heroju, kao i mnoge druge nekada popularne i nerfovane karte.

Igrači su tražili da dobijemo ovakav mod, gde igramo sa “klasičnim” špilovima pre nerfova, i izgleda da će nam Blizzard i izaći u susret sa tim, već ovog januara.

Ako ste se uželeli Oil Roguea ili Undertaker Huntera (Da se ne lažemo, ko se pa njega uželeo?), ne propustite priliku!

Hearthstone

strana 1 od 23 idi na stranu