Esports B92.net

Stigli su novi nerfovi u Hearthstone!

Večeras (ponedeljak) od oko 19 i 20 po našem vremenu stigao je Hearthstone patch 9.1 koji nam je doneo najavljene nerfove nekih problematičnih karata.

nikola savić klan rur
Podeli

Tako Innervate sada daje jednu umesto dve mane, Fiery War Axe sada košta 3 umesto 2 mane, Hex košta 4 umesto 3 mane, Murloc Warleader sada više ne daje i +1 Health, a Spreading Plague takođe ima povećanu cenu, pa košta 6 umesto 5 mana.

Podsećamo vas da u naredne dve nedelje možete pretvoriti u Dust karte Spreading Plague i Murloc Warleader za punu vrednost dusta, dakle za 400(Epic) , odnosno 100 dusta (Rare) dok su karte Innervate, Fiery War Axe i Hex bazične karte, koje ne mogu da se unište za dust.

Biće veoma zanimljivo narednih dana pratiti u kom prvacu će se razviti meta, sada kada je praktično svaki Druid arhetip popio nerf, jer je Innervate bila ključna karta u svakom Druid špilu. Takođe će biti zanimljivo videti u kom pravcu će otići Warrior, jer je Fiery War Axe takođe ključna karta praktično svakog Warrior špila ikada. Da li će to biti smrt Pirate Warriora? Ostaje nam da vidimo.

B92

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Hearthstone petak 17.11. 20:25 Komentara: 1
strana 1 od 20 idi na stranu