Esports B92.net

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

nikola savić klan rur
Podeli

Što se tiče Overwatcha, posetioci na Gamesconu će imati ekskluzivnu priliku da probaju među prvima potpuno novu mapu, koja će biti najvaljena u ponedeljak 21. avgusta zajedno sa trejlerom za mapu.

Takođe, imaćemo priliku da vidimo novi Overwatch kratki animirani film, nešto što je Blizzard često radio kao deo promocije igre i novog sadržaja, poput onog sa Wilsonom i Reaperom ili onog gde se Genji i Hanzo bore jedan protiv drugog.

Što se tiče Heroes of the Storm, novi heroj biće predstavljen takođe u ponedeljak, zajedno sa promo trejlerom za heroja, i heroj će takođe biti igriv za sve zainteresovane posetioce na festivalu! Da li će to možda biti Kel’thuzad ili Firebat iz StarCrafta, heroji za koje su procurele informacije da će se pojaviti? Ostaje nam da sačekamo ponedeljak i saznamo.

Osim toga, u sredu, 23. avgusta će se igrati revijalni meč između dve sjajne HotS ekipe, Team Liquid and Team Expert.

Što se tiče StarCraft 2, saznaćemo ko će biti novi co-op commander, za koga nam promo video takođe stiže u ponedeljlak 21. avgusta, a posetioci će moći da ga probaju na licu mest tokom Gamescoma, baš kao i nedavno izašli StarCraft Remastered.

Za Hearthstone neće biti prevelikih novina, ali će fanovi imati prilike da testiraju i vide nove specijalne mogućnosti pravljene za Fireside Gathering okupljanja, a svakako je najinteresantnije to što ćemo imati priliku da vidimo grupni Raid protiv Lich Kinga i jedva čekamo da saznamo kako će to izgledati.

Na GamesConu će se održati i završnica Hearthstone Global Games, gde će se odlučiti koja zemlja je nezvanični šampion sveta, a vi ne propustite priliku da glasate za vašeg favorita i osvojite packove.

World of Warcraft fanovi će imati priliku pre svih da probaju 7.3 patch, a biće otkriveni i specijalni novi detalji oko sadržaja koji nam stiže sa ovom zakrpom.

Ovo je samo deo programa koji je Blizzard pripremio za Gamescom, tu je naravno i specijalna ceremonija otvaranja, zatim kosplej takmičenja i još što šta drugo što će fanovi imati prilike da posete i pregledaju na Blizzardovom štandu tokom trajanja Gamescoma, od 22. do 26. avgusta.

Izvor: Klan RUR

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5
strana 1 od 21 idi na stranu