Esports B92.net

Pogledajte zašto je Treachery najzabavnija nova HS karta

Kada su nam otkrivane nove karte Knights of the Frozen Throne ekspanzije, jedna od karata koja svakako nije prošla tiho jeste Warlockov spell Treachery.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Sa jedne strane, ljudi su se bunili zašto Warlocku stalno idu najgore karte, kad je ionako trenutno najgora klasa, dok su se sa druge strane javljali mnogi koji su zadovoljni zbog njenog postojanja, jer je ovakav tip karte, koji “posuđuje” protivniku vašeg miniona, nešto što je zajednica tražila jako, jako dugo.

Oni koji na igru gledaju ozbiljno, Treachery su videli kao smešnu kartu, gde su jedinu validnu upotrebu smatrali za kombo sa Doomsayerom, odnosno kao sigurno čišćenje table.

Drugi koji Hearthstone pre svega gledaju kao zabavu (što u osnovi svaka igra treba da nam primarno bude!) su videli odmah gomilu kreativnih ideja, koje su ovih dana sprovedene u delo.

Spomenuli smo jedini “ozbiljni” kombo sa Doomsayerom, e pa ovaj Priest igrač je takođe napravio kombo Doomsayer+Treachery, ali ne da bi ubio protivniku tablu, već samog protivnika. Pitate se kako? Pogledajte video:

Naravno, tu je bio i standardni zabavni kombo, a to je da protivniku date još jednu od “očajnih” karta ove ekspanzije, koja je, čini nam se, napravljena ciljno da bi pravili Treachery kombinacije sa njom. Govorimo o novom demonu Howlfiend i tome da protivniku izbacite sve karte iz ruke.

Na kraju, danas se pojavila i sjajna nova kombinacija koju je osmislio Redditor SiloticHS, koji je, kako kaže, kraftovao Mekgineer Thermaplugg samo zbog ovog komboa, koji uključuje njega, Defile, Necrotic Geist i naravno Treachery.

Kakve sve vama ideje padaju na pamet sa ovom kartom?

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Hearthstone petak 17.11. 20:25 Komentara: 1
strana 1 od 20 idi na stranu