Esports B92.net

RUR Cold Heart na IeSF u Top 16!

Vlada "RUR Cold Heart", naš najbolji Tekken igrač, je noćas po našem vremenu započeo svoje učešće na IeSF 2017 svetskom šampionatu u Busanu.

nikola savić klan rur
Podeli

NAJNOVIJA VEST: Vlada je u top 16 kao 4. u grupi! Ovom prilikom je u pravom gejmerskom maniru izjavio:“Omfg!!! Jedva prošao grupe kao 4. u grupi!!! Bilo je baš baš teško, ali sam uspeo!!! Sutra igram top 16 meč protiv Indije! Igra se ft3!!! ;)”

On je slabije počeo u grupnoj fazi, izgubivši od igrača iz Portugala i potom Švajcarske. Poraz od igrača Portugala bio je iznenađenje, ali se Vlada sjajno držao u susretu protiv Švajcarca, koji mu je bio i najveći izazov, i slobodno možemo reci da je jedan udarac odlučivao svaku rundu. Zatim je zabeležio pobedu protiv igrača iz Austrije, ali i izgubljeni meč protiv igrača iz Kine. Poslednji meč ujedno je značio i bilo kakvu šansu za prolazak dalje, a Vlada je tu uspeo da zabeleži pobedu protiv igrača iz Rusije. Samim tim, sa skorom od dve pobede i tri poraza, čeka razrešenje ostalih mečeva kako bismo znali da li ide u Top 16. Šanse postoje, posto 4 od 6 igrača iz grupe idu dalje, ali moramo sačekati da se završe svi susreti kako bismo znali da li je Cold Heart među onima sa ulaznicom za drugi dan turnira. Izvor: Klan RUR

.

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0