Esports B92.net

RUR Vlada odlično prošao u žrebu za grupe na IeSF 2017

Danas je održan žreb grupa na IeSF svetskom prvenstvu na kome učestvuju i naši predstavnici u igrama LoL i Tekken 7.

nikola savić klan rur
Podeli

Predstavnik naše zemlje na IeSF šampionatu je član RUR Esports, Vlada “Cold Heart” Stanković, koji je jedan od najboljih evropskih igrača i koji će sada imati priliku da to pokaže i na ovom svetskom šampionatu.

Prilikom žrebanja je imao sreće, pre svega jer je izbegao izuzetno nezgodnu grupu B, u kome su predstavnici Koreje, Filipina i Tajlanda (jeondding, doujin, Book), koji su se zamalo plasirali na finale Tekken World Toura.

U njegovoj grupi se nalaze predstavnici Portugala, Švajcarske, Kine, Rusije i Austrije. Tu bi najveći problem našem Vladi predstavljao kirakira, predstavnik Švajcarske, i njegova igra sa Elizom.

Iz svake grupe po četvoro prolazi u osminu finala, a mečevi grupa počinju sutra, u kasnim večernjim satima po našem vremenu, a možete ih pratiti uživo na Twitch kanalu IeSF-a.

Izvor: Klan RUR

.

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu