Esports B92.net

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

MILOŠ MITRIĆ KLAN RUR
Podeli
Foto: 20/20 Armor
Foto: 20/20 Armor

U pitanju je oklop koji se sinhronizuje između takmičara i koji prati vreme i nanesenu štetu koja je pokazana u vidu Life Bara nalik Street Fighteru. 20/20 Armor navodi kako su veliki fanovi Street Fightera i kako su se odlučili na ovaj korak kako bi taekvondo postao profesionalni sport nalik košarci i fudbalu. Da bi u tome uspeli veruju kako praćenje rezultata mora da se pojednostavi i učini zanimljivim gledaocima. Pitanje je koliko će uspešna biti ova zamisao, ali oklop možete videti u upotrebi u snimku ispod.

FGC

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu