Esports B92.net

Japanizam 2017: Izveštaj i rezultati sa fajterskih turnira

Prošle nedelje od 22. do 25. juna se održao 10. po redu izdanje Japanizma koje je ovoga puta ispratio i Klan RUR sa svojim gejming programom.

miloš mitrić klan rur
Podeli

Tokom sva četiri dana posetioci su imali prilike da se oprobaju u fajterskim naslovima kao što su Tekken 7, Injustice 2 i King of Fighters XIV, dok su poslednjeg dana imali i priliku da isprobaju i neke retro naslove.

Turniri su se održali 23. i 24. juna. Prvo se održao Injustice 2 turnir u subotu na kome se pojavilo 18 takmičara. Viđeno je dosta novih igrača, ali su se kao najbolji pokazali stara lica kao što su Danilo Tmušić i predstavnik RURa Filip Savić. Nakon poraza u winners finalu sa rezultatom 3-0, Filip je shvatio da mu Bane ne ide od ruke, ali se zato njegov Green Arrow pokazao kao vrlo ubojit zbog čega je uspeo da resetuje žreb u finalu i da slavi dva puta sa po 3-1 i tako da se osveti za poraz na prvom Injustice turniru. Žreb turnira možete pronaći ovde.

Sutradan su nas čekala dva turnira. Prvi na redu je bio King of Fighters XIV turnir na kome se pojavilo 16 igrača. Sam turnir je bio vrlo zanimljiv i takmičari su delovali prilično ujednačeno, ali je Filip Savić još jednom svoju svestranost kada su fajteri u pitanju i osvojio je još jedan turnir na Japanizmu bez prave konkurencije. Ovom prilikom bi želeli da se zahvalimo SNKu na pruženoj podršci. Žreb

I za kraj je usledio največi Tekken 7 turnir do sad, i najveći fajterski turnir uopšte, sa čak 64 prijavljena takmičara! Ono što je još impresivnije jeste šaroliki profil prisutnih igrača sa dosta momaka i devojaka, mlađih igrača i veterana, kao i sa par inostranih igrača. Viđena je velika borba sa mnoštvom uzbudljivih mečeva koja je trajala gotovo čitav dan. Ipak, samo jedan može biti najbolji i to je još jednom Vlada Stanković, poznatiji kao RUR ColdHeart. Još jednom je uspeo da prođe kroz turnir bez poraza, pokazavši da je u idealnoj formi pred kvalifikacije za IeSF turnir u Južnoj Koreji. Sjajne partije su pružili i finalisti Bojan Dacković i Ivan Živanović koji nastavlja sa dobrim rezultatima nakon Gaming Challengea.

Tokom čitavog Japanizma su viđene sjajne partije i veliki broj ljudi je prošao kroz Amerikanu. Mi se nadamo da ćemo imati priliku da ispratimo još ovakvih događaja u budućnosti.

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu