Esports B92.net

Gaming Challenge 2017: RUR ColdHeart ponovo bez premca

Nakon prvog Tekken 7 turnira na PlayITu Vlada Stanković, poznatiji kao RUR ColdHeart, se još jednom okitio titulom, ovoga puta na Gaming Challengeu.

miloš mitrić klan rur
Podeli

Niko nije uspeo da nađe pravo rešenje protiv njegove Nine koja je u stilu plaćenika brzo i efikasno rešavala sve. To ne znači da ni ostali takmičari nisu pokazali zavidne partije. Pored starih, viđena su i neka nova lica, kao i novi likovi. Upravo njih je pokazao u najboljem svetlu Ivan Živanović, koji je prokrčio sebi put do finala upravo sa novim likovima (Claudio, Shaheen, Katarina) i koji je izgubio samo od Vlade i jedan od dvojice koji su uspeli da mu uzmu partiju uopšte. Kao treći je završio Miroslav Mišić tj. Stotka čija se Xiaoyu pokazala ubitačnom po konkurenciju. U podelu nagrada se umešao i još jedan predstavnik RURa, Filip Savić, koji je pokazao staloženost u ključnim momentima i vidi se zašto postiže uspehe u tolikom broju igara, ne samo Tekkenu.

Rezultati:

1. Vlada ”RUR ColdHeart” Stanković (50 evra)
2. Ivan ”TLF Teddy Crews” Živanović (30 evra)
3. Miroslav “Stotka” Mišić (10 evra)
4. Filip “RUR Homeboy” (10 evra)

Na turniru je učestvovalo 12 igrača, a što je još važnije od samih partija, takmičari su pružili sjajnu atmosferu. U budućnosti nas očekuju još turnira, a do tada možete pogledati žreb turnira kao i slike sa mesta događaja. Očekujte uskoro i snimke sa turnira.

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu