Esports B92.net

Injustice 2: Sub Zero stiže u julu

Warner Bros. i NetherRealm studios su nam predstavili prvi trejler novog lika i gosta iz Mortal Kombat franšize, Sub Zeroa.

miloš mitrić klan rur
Podeli

Kako Ed Boon navodi, ponovo su se odlučili da dovedu lika iz MK serijala kako bi videli kako bi se uklapali u ovaj serijal. Na prvi pogled bismo rekli da se uklopio odlično, zadršavši sve ono što Sub Zeroa čini prepoznativljim, a istovremeno prilagodivši ga novoj igri. Reklo bi se da je ovaj Sub donekle omaž starijim igrama jer pored već svima poznatog ice clona vraćen i ice puddle.

Za novi dizajn Sub Zeroa pobrinuo se legendarni autor stripova Jim Lee, i sa uzbuđenjem čekamo jul kada će Sub Zero biti dostupan svima. Do tada, pogledajte prvi trejler ovde:

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu