Esports B92.net

Injustice 2 World Championship dolazi na ELeague u oktobru

ELeague nastavlja sa svojim učešćem u fajterskim turnirima tako što će ugostiti finale Injustice 2 Championship Seriesa nakon uspešnog poduhvata sa Street Fighter V Invitationalom.

Milozof KlanRUR
Podeli

Za razliku od Street Fighter V Invitationala, World Championship će imati i otvorene kvalifikacije koje će se održati 21. oktobra. Oni će zajedno sa ostalim zvanicama koji su svoje učešće ranije obezbedili činiti grupu od 16 igrača koji će imati priliku da se bore za 250 000$.

Ovo predstavlja samo jedan u nizu ambicioznih eSports poduhvata kada se tiču i ELeague kao i sam Injustice 2. U zavisnosti od uspeha ovog turnira ćemo videti da li fajteri mogu da budu ravnopravni sa ostalim eSportovima kao i da li ćemo imati priliku da vidimo i druge fajtere na ovakvoj sceni.

Izvor: KlanRUR; Shoryuken

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu